Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO NA HITNOJ

Htio opljačkati kladionicu u Sl. Brodu pa upucao samog sebe? 'Istraga je u tijeku'

Šibenik: Voza?i Hitne medicinske pomo?i nisu zadovoljni stanjem u prometu
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.10.2023.
u 10:08

Policija je ranije potvrdila kako su dojavu o dolasku ozlijeđenog muškarca u hitnu dobili u 16.53 sati, a muškarac je zadržan u bolnici na daljnjem liječenju

Muškarac (43) koji je jučer ušao u zgradu Hitne medicinske pomoći u Slavonskom Brodu jer je bio ozlijeđen, najvjerojatnije iz vatrenog oružja, navodno je sam sebe upucao nakon pljačke kladionice.

Kako doznaje SBOnline neslužbeno, muškarci su s kacigama na glavama u poslijepodnevnim satima došli ispred sportske kladionice. Jedan od njih htio je opljačkati kladionicu te izvadio pištolj, no navodno je slučajno upucao sebe. 

Policija je ranije potvrdila kako su dojavu o dolasku ozlijeđenog muškarca u Hitnu dobili u 16.53 sati, a muškarac je zadržan u bolnici na daljnjem liječenju. ''U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti navedenog događaja'', javila je policija. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ono kad misliš da si sve već vidio... Sa štakama u ruci i s gipsom na nozi vozi se na volanu bicikla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije