Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo Selo

Izgubila se kujica Afrodita, vlasnici nalazniku nude novčanu nagradu

Foto: Privatni album
26.01.2019.
u 22:32

Dvogodišnja kujica bulmastifa izgubila se u centru Dugog Sela, imate li bilo kakve informacije nazovite zabrinute vlasnike na 091/29-29-019

U centru Dugog Sela u petak, 25. siječnja, izgubila se Afrodita, ženka bulmastifa koju zovu i Dita. U dva dana stigle su dvije dojave, prva da je viđena kod Bipe, a druga da se šeće na sajmištu.

No, dvogodišnja kujica još uvijek nije pronađena i njezini vlasnici jako su zabrinuti. Afrodita je izrazito plaha pa vjerojatno neće prići ljudima. Pitaju se je li pronašla kutak u kojem se može sakriti i barem malo ugrijati. Obavijestiti su veterinare, na vidnim mjestima postavili i obavijesti da se traži, a nalazniku njihove kujice nude i novčanu nagradu.

Imate li bilo kakve informacije o Afroditi, možete im javiti na 091/29-29-019.

Ključne riječi

Komentara 3

ZC
zorro.cz
09:48 27.01.2019.

koji ružan pes

Avatar Mi sami
Mi sami
11:08 27.01.2019.

da nije kos kitarovićke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije