Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IMALE SREĆE

Iskoristile gužvu i okrale je u tramvaju pa odmah zatim uhićene

Zagreb: Velike gužva na izlasku i ulasku iz tramvaja uz nepridržavanje mjera o nošenju maski
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.10.2020.
u 14:43

Kada su odvedene na ispitivanje, utvrđeno je da je 24-godišnjakinja na isti način na tramvajskom stajalištu na Trgu kralja Tomislava tijekom ožujka okrala jednu ženu.

Dvije djevojke u dobi od 27 i 24 godine sumnjiče se za dvije krađe, priopćila je zagrebačka policija. Sumnja se da su 24. listopada u 12.30 na Trgu bana Jelačića, iskoristile gužvu koja je vlada na tramvajskom stajalištu te su prilikom ulaska u tramvaj prišle jednoj ženi iz čije su torbice zatim ukrale novčanik s novcem i dokumentima.

Izašle su iz tramvaja čim su ukrale novčanik no gotovo odmah su i uhićene.

Kada su odvedene na ispitivanje, utvrđeno je da je 24-godišnjakinja na isti način na tramvajskom stajalištu na Trgu kralja Tomislava tijekom ožujka okrala jednu ženu. Čim joj je iz torbe ukrala novčanik, 24-godišnjakinja je pobjegla.

Ukupna šteta je 500 kuna, a osumnjičene su kazneno prijavljene. 

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
20:36 26.10.2020.

Kako može biti gužva u tramvaju? Zar nije uvedeno dodatnih tramvaja kako bi se mogla poštivati "epidemiološka" situacija? Zar zet krši epidemiološka pravila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije