Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUNKTU U KOPRIVNICI

I župan Darko Koren se cijepio "da se ne baci": Pozvala ga ravnateljica ZJZ-a

Stožer Koprivničko-križevačke županije objasnio cijepljenje župana preko reda
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/2
15.02.2021.
u 15:25

Rekao sam i prije da ću se cijepiti, no ne pred medijima, učinio sam to kao svoj doprinos, objasnio je

Uz obrazloženje "da se ne baci" i 58-godišnji koprivničko-križevački župan Darko Koren cijepio se protiv koronavirusa, i to na punktu za cijepljenje u Koprivnici.

Cijepio se Pfizer-BioNTechovim cjepivom 6. veljače. Ravnateljica županijskog Zavoda za javno zdravstvo epidemiologinja Blaženka Vadla rekla je na konferenciji za novinare da je ona osobno pozvala župana.

- Prihvatio sam poziv da se cijepim prilikom cijepljenja opće populacije. Na žalost, histerija ovih dana koja je nastala zbog nekih drugih primjera to obezvrjeđuje, no put do pakla je popločen dobrim namjerama, a tako je i kod nas. Rekao sam i prije da ću se cijepiti, no ne pred medijima, učinio sam to kao svoj doprinos, nakon ministara, saborskih zastupnika i mojih kolega župana - kazao je Koren.

Ravnateljca Vadla rekla je da nakon cijepljenja zna ostati cjepiva jer se pozvani iz raznoraznih razloga ne odazovu, pa onda na punktu moraju tražiti osobu koja bi se htjela cijepiti, da se doza ne baci. 

- To se desilo i na punktu u Koprivnici, kad sam osobno pozvala gospodina župana koji se uopće nije planirao cijepiti, niti je htio to najavljivati - rekla je i pozvala građane na strpljenje jer cjepiva nema dovoljno za sve.

 

Komentara 16

OB
obican
15:31 15.02.2021.

Eto, ja jucer dobio od Lutrije 2 milijuna eura, nisam igrao. Bio sam ispred, ovi se nisu javili, uvukli me unutra i dali novce. Mislim si ja, steta je da baci. Samo stoka sitnog zuba pusi te fore

IN
inox14
15:43 15.02.2021.

Vučić šalje kutiju cjepiva u Makedoniju. Mislim da bi i mi trebali barem dvije kutije od viška kad ga toliko ima, poslat u BiH

DU
Deleted user
15:53 15.02.2021.

...da se ne baci ... da li su Hrvati kreteni...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije