Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hloverka Novak Srzić:

'Želim vratiti Makarskoj sve što je izgubila dok su se na vlasti izmjenjivali HDZ i SDP'

Hloverka Novak Srzić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
18.03.2017.
u 22:33

Želim živjeti u Makarskoj, ali ne u ovakvoj Makarskoj, zato sam i došla mijenjati stvar, rekla je poznata novinarka

U političku utrku za gradonačelnicu Makarske uključila se i novinarka Hloverka Novak Srzić, i to kao kandidatkinja HSLS-a.

Na predstavljanju je rekla da joj je cilj pobijediti i vratiti Makarskoj sve ono što je izgubila u posljednjih 30-ak godina dok su se na vlasti izmjenjivali HDZ i SDP, prenosi HRT.

- Želim živjeti u Makarskoj, ali ne u ovakvoj Makarskoj, zato sam i došla mijenjati stvar. Ne može Makarska živjeti samo tri mjeseca u godini, ona treba živjeti cijelu godinu, dakle, kvalitetu življenja svih njezinih građana treba poboljšati. Ja želim ići u kino u Makarskoj, i ići ću u kino. Želim vaditi krv u Makarskoj, i vadit ću krv u Makarskoj - rekla je Novak Srzić.

>> Plenkovićev ujak i H. Novak Srzić u utrci za Makarsku

>> Ponavlja se suđenje Hloverke Novak Srzić i HRT-a zbog otkaza

Komentara 18

DU
Deleted user
22:52 18.03.2017.

Makarska ne treba ljude poput vas.

GV
golub Vaso
22:54 18.03.2017.

hlo zlo

Avatar megatronman
megatronman
22:39 18.03.2017.

Laže kad zine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije