Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRO O ZASTUPNICIMA

HDZ: Ahmetović, Bernardić i Grmoja uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
21.01.2022.
u 18:55

- Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti - navode iz Hrvatske demokratske zajednice

SDP1, SDP2 i SDP3 - nazivi su koje je Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) koristila za Mirelu Ahmetović, Davora Bernardića i Nikolu Grmoju. U Facebook objavi prozvali su navedene zastupnike da "surađuju i usklađuju medijske istupe". 

Govoreći o Nikoli Grmoji, naveli su kako je Most u Metkoviću zaposlio pola njegove rodbine te kako Grad sada mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Bernardić i Ahmetović, nastavljaju iz HDZ-a, imali su "zloćudne naume" vezane uz, između ostalog, LNG terminal. Njih su, kako navode, Vlada i HDZ uspjeli u tome spriječiti. 

Objavu HDZ-a u nastavku prenosimo u cijelosti: 

- Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to hrvatski građani već dobro znaju. Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj - preselio se u Zagreb.

- Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u COVID-19 krizi i krah turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku - LNG terminal. Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića - stoji u objavi HDZ-a. 

Komentara 14

SL
slavenZadravec
20:20 21.01.2022.

Spominjanje LNG terminala kao nečeg pozitivnog je, blago rečen, čudno. Projekt koji je istovremeno štetan na više načina (skuplji plin, ekološka katastrofa, dodvoravanje tuđim interesima) puno govori o nemuštosti hrvatske politike.

DU
Deleted user
08:48 22.01.2022.

Miralici fali par cm.

BU
burza
19:53 21.01.2022.

Pa ima istine govorili da ce biti 400 000otpustenih radnika pa im se izjalovilo pa sad o tome sute nisu dobri prognozeri a za Grmoju i bulja se od pocetka znalo za koga rade izdali desnicu i idu prema ljevici jer pravi desnicar ima svoje politicke principe sto ovi nemaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije