Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tušek nudio javne funkcije šimuniću

Gradonačelnik Oroslavja koji je tajno snimljen s Tušekom vratio se u klijet i zasvirao

Emil Gredičak
Facebook
06.02.2021.
u 15:35

USKOK je otvorio slučaj, a Tušek je podnio ostavku na mjesto šefa krapinsko-zagorskog HDZ-a

Prijatelj HDZ-ovog gradonačelnika Oroslavja Emila Gredičaka objavio je video u istoj klijeti u kojoj su sredinom siječnja snimljeni Gredičak i HDZ-ov član predsjedništva Žarko Tušek. Tušek, podsjetimo, na tajnoj snimci nudi javne funkcije nezavisnom vijećniku iz Oroslavja Viktoru Šimuniću

Jučer se Gredičak družio sa svojim prijateljem Ivanom Kovačićem iz zagorskog banda La gef. Potvrđeno je za 24sata da su u istoj klijeti gdje su se nudile funkcije.

Gredičak je u opuštenom izdanju, svira gitaru, a on i Kovačić pjevaju "Dok bil sam mlad" od Zadruge. Ivan Kovačić je objavio video na Facebooku uz poruku: V Oroslavju se družime...

Video: Tušek podnio ostaku 

Podsjetimo, 24sata koji je otkrio ovu aferu objavio je snimku na kojoj se čuje kako Tušek nagovara Šimnunića da se kandidira za župana s nezavisnom listom, potom bećava da će onda on srediti logistiku i ako "treba 25 hiljada plakata", a nakon što ta lista odnese glasove SDP-u, Šimuniću se otvara put za javne funkcije. Tušek mu tada na snimci govori da može biti što želi, od ravnatelja Parka prirode Medvednica, ravnatelja centra za ekologiju, pročelnik...

USKOK je otvorio slučaj, a Tušek je podnio ostavku na mjesto šefa HDZ-ove županijske organizacije. Gredičak je dogovorio sastanak Tušeka i Šimunića, a on je bio prisutan i čuje se kako pita Šimunića što bi on htio. 

 

Komentara 8

Avatar TheJack
TheJack
16:11 06.02.2021.

Zapjevaj kada je najteze.

KO
Kokoiduhovi
13:52 07.02.2021.

Nasjeo? Tušek? Kaj ga je netko namamio da nudi usluge i snubi ? Jadan. Ak je tak bedast, kak je dobil položaja? Kaj je i njega negdo snubil?

TA
Talleyard
15:28 07.02.2021.

Tušek je nudio naivcu na vrbi sviralo, a naivac je pokazao samo ono što jeste veliku budala kojeg je netko nasanjakao kao naivnog blmeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije