Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENDOVI Istražili smo jesu li Hrvati srednjih godina zainteresirani za ljetne seks avanture uz more

Galebovi bez nasljednika

plus-02-txt.jpg
import
12.08.2006.
u 16:15

Seksi trendovi u odijevanju, seksi odredišta za ljetovanje, seks na plaži, seks u koktelima, seks u kuhinji, seks u moru, seks u pjesmi... Čim počne svlačenje u ljetne krpice, na sve se strane piše i priča o seksu, baš kao da ljeto ne nosi ništa drugo doli neizbježne zabave udvoje, utroje ili – ovisno o ukusima – više.
Gola ramena, trbuščići i još ponešto (sve dok nas ne počne mučiti porazni učinak gravitacije) probudit će svima maštu.

No, je li doista tako?!
Je li ljeto u tolikoj mjeri, kao što se govori na sve strane, vrijeme za ljubavnu avanturu, seks i susrete? A koliko u tome ima prazne žudnje i lovačkih priča, doznati nećemo nikada.
Po ovim vrućinama, imaju li svi baš volje za ta gibanja koja se toliko veličaju, ili je seks rezerviran samo za one sasvim mlade? Ima li uopće suvremenih “galebova”, poput onih kakvi su 60-tih proslavili naš turizam? Večernjakovi novinari pokušali su s dva vrlo sugestivna oglasa, objavljenja u Malom oglasniku, istražiti koliko su zapravo Hrvati srednjih godina zainteresirani za ljetne avanture.

Ne žele u Dubrovnik
“Dobrodržeća i dobrostojeća (pritom se misli na financije, nap. a.), obrazovana i vedra žena u 50-ima traži muško društvo (prednost sportskim tipovima) za dvotjedno ljetovanje u Dubrovniku. Troškovi pokriveni u cijelosti.”
Ovako je izgledao oglas na koji su se javila, slovima i brojkom, dva zainteresirana muškarca. Jednomu, koji nam je poslao i fotografiju, uopće nije bilo do ljetovaja, nego se pošto-poto, što brže, htio oženiti, a drugi potencijalni partner plaćeno ljetovanje udvoje u Dubrovnik želio je – napisao je – jer ondje nikada nije bio.

Ni Hvar nije mamac
U dva tjedna, koliko smo čekali kandidate da se jave za besplatno ljetovanje u Dubrovniku, pisama više nije bilo. No, to nas nije obeshrabrilo. Potaknuti statistikama o tome kako je Hrvatska prepuna usamljenih žena koje tragaju za srodnom dušom, objavili smo novi, još atraktivniji oglas, koji je uključivao besplatno ljetovanje na jednome od najatraktivnijih jadranskih odredišta. “Muškarac, željan promjena i uzbuđenja, rado bi tijekom druge polovice srpnja u veselom društvu proveo godišnji odmor u prelijepoj vili nedaleko od mora na otoku Hvaru. Prednost visokim brinetama. Prijateljica nije problem, dapače.” No, na ovaj se oglas nije javio – nitko.

Iako u našim oglasima nigdje nije bio spomenut seks, to se, naravno, podrazumijevalo. Ili, barem, nije bilo isključeno. No, kako zainteresiranih nije bilo, može se jedino zaključiti da su za seks prvenstveno zainteresirani oni koji ga još nisu kušali, ili barem još ne dovoljno, dakle, samo mladi te ponajviše i ponajčešće oni koji bi o njemu rado razglabali danima. U društvu i uz čašicu dobro ohlađenog pića. Ni to, obzirom na vrućine, nije zanemarivo. Uostalom, zar nije stvarno vruće..?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije