Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvaćeni

Filmska potjera međimurskih policajaca: Nekoliko policijskih vozila `lovilo` kriminalce

Policija
Davor Javorović/PIXSELL
06.01.2019.
u 14:21

Locirali su ih na cesti između Štrukovca i Murskog Središća

Međimurska policija zaprimila je u subotu oko 23 sata dojavu o provali u kuću u Macincu, a nakon razbojstva, više policijskih vozila krenulo je u potragu za razbojnicima. 

Locirali su ih na cesti između Štrukovca i Murskog Središća i počela je filmska potjera. Policija je uspjela uhvatiti razbojnike u blizini Murskog Središća. Kako doznaje eMeđimurje radi se o trojici muškaraca.

 

- Treba pohvaliti brzu reakciju policijskih službenika. Jako su dobro reagirali i njihovom zaslugom su uhvaćeni počinitelji - rekao je za eMeđimurje glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek koji je potvrdio da su kriminalistička istraživanja u tijeku.

Detalji ove akcije bit će poznati u ponedjeljak. 

 

Komentara 7

LE
LeandroZG
15:24 06.01.2019.

opet brazilci u akciji

DU
Deleted user
15:22 06.01.2019.

kepa...gospon sudec pak sam moral fkrasti..me je rulet zjbl...pa sam ne meu...

SE
Seprtlja
15:41 06.01.2019.

Gdje se može kupiti elektrošoker i sprej suzavac ili nešto takvo? Dvije noći za redom mi netko zvoni,prvi put u ponoć,iduće noći u pol dva. Kad upalim svjetla oko kuće,zbriše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije