Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi suosjećaju s njima

'Sve su uništene': Policajci zaplakali kad su stigli na mjesto nesreće

Policajci tuguju zbog krafni
Foto: Twitter
1/2
01.01.2019.
u 19:25

Policajci iz Lexingtona u Kentuckyju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali mnoge, ali i izazvali brojne reakcije...

Svima je poznat stereotip kako policajci obožavaju krafne te ih jedu po cijele dane. A policajci iz Lexingtona u Kentuckyju svojom objavom na društvenim mrežama dobro su nasmijali mnoge, ali i izazvali brojne reakcije.

Naime, stigavši na mjesto nesreće u kojoj su uništene sve krafne koje su se nalazile u zapaljenom kamionu, objavili su nesvakidašnje fotografije. Pozirali su pokraj izgorenog kamiona ''tugujući'' zbog izgubljenih slastica.

 

Mnogi kolege iz SAD-a i Velike Britanije uključili su se u njihovu zafrkanciju te su im ubrzo izrazili potporu u ''teškim trenucima''.

''Primite sućut iz Chicaga'', ''suosjećamo s vama'', ''u ovom trenutku tragedije mislimo na kolege iz Lexingtona'', bile su neke od objava na društvenim mrežama.

 

Srećom, nije bilo ozlijeđenih, no još nije poznato zbog čega je izbio požar u vozilu. Također, snimka gašenja objavljena je na Facebooku.

Pogledajte video gašenja!

Komentara 12

HH
Hrvoje Hrk !!
21:33 01.01.2019.

Hahahaaa baš fora !! A vi kaj tu gunđate , za vas nista drugo nije osim crne kronike, ,ugušit ćete se u negativi i kukanju....ajmo malo pozitive !

DU
Deleted user
21:18 01.01.2019.

Kako ti mozes balkancima objasniti ovo, i zasto u tome ima humora. Nikada u ovom zivotu. Bolje je za novinare da se drze balkanskih tema koje su puno vise u skladu sa pucanstvom koje to cita.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:50 01.01.2019.

Nevjerojatno je koliko se novinarstvo promjenilo, moram reći, nagore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije