Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KRAJ DUGE RESE

U naletu vlaka na automobil poginuo par

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
18.02.2018.
u 15:23

Željeznički promet je u prekidu.

Dvije su osobe poginule u nedjelju u naletu teretnog vlaka na osobno vozilo karlovačkih registracija, na pružnom prijelazu u Donjem Zvečaju, na području Duge Rese, izvijestila je karlovačka policija.

Nesreća se dogodila oko podneva na magistralnoj željezničkoj pruzi Zagreb – Rijeka kada je na osobno vozilo Renault Megane, koje je prelazilo preko željezničko-cestovnog prijelaza u naselju Donji Zvačaj, osigurano zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, naletio teretni vlak iz smjera Duge Rese.

Vlak je nakon udara osobno vozilo odgurao još 200-tinjak metara dok se nije zaustavio u teško pristupačnom pružnom usjeku. 

Na mjesto teške prometne nesreće na očevid je izišao i zamjenik državnog odvjetnika Dubravko Skolan. Do završetka očevida, izvlačenja tijela dvoje poginulih iz vozila te uklanjanja vozila s pruge, željeznički je promet od Duge Rese prema Rijeci u prekidu.

U osobnom vozilu karlovačkih registracija, prema neslužbenim informacijama mještana Donjeg Zvečaja, bio je mlađi par koji ima vikendicu u vikend-naselju uz Mrežnicu, kamo je vodila cesta poslije pružnog prijelaza. 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
13:38 18.02.2018.

nikako mi nije jasno..zašto ljudi ne stanu pred pružnim prijelazom... te pogledaju lijevo desno....

NV
NV
13:35 18.02.2018.

Užas.

Avatar bodavica
bodavica
15:55 18.02.2018.

kada će više u Hrvatskoj ovim strahotama doći kraj nije mi jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije