Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna Nova godina

Mladi par smrtno stradao u Lugu Samoborskom, u Zaprešiću poginuo muškarac

prometna nesreća Lug Samoborski
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/9
01.01.2018.
u 12:30

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u Lugu Samoborskom gdje su u slijetanju automobila s ceste poginuli mladić i djevojka

M.K.  (24)  i  D.K.  (24)  poginuli  su  u nesreći koja se u 3.30 u noći na ponedjeljak  dogodila  u  Lugu  Samoborskom.  Kako  je priopćila zagrebačka policija,  mladić  i  djevojka bili su u Renault Cliju zagrebačkih oznaka i kretali su se Ulicom Josipa Jelačića.

Zbog neprilagođene brzine na križanju s Ulicom Ivana Cankara i Ulicom Bistrec, automobil je izlaskom iz lijevog zavoja sletio van kolnika, gdje je prednjim dijelom naletio na stablo, a potom na metalnu ogradu. Oboje mladih od siline udarca je ispalo iz vozila i na mjestu poginulo. Još se ne zna tko je od njih dvoje upravljao vozilom, a  tijela  su  nakon  očevida  prevezena  na  Zavod  za  sudsku  medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

Jutros u 7.15 sati dogodila se i prometna nesreća u Zaprešiću u kojoj su sudjelovala dva automobila, a u kojoj je poginula jedna muška osoba.

Komentara 7

SJ
Sve je uzalud
09:44 01.01.2018.

.....izgleda da je skuplji taksi od zivota...

SA
savjest1234
10:14 01.01.2018.

Brzina , alkohol !!

Avatar Kupus Dei
Kupus Dei
10:48 01.01.2018.

Oooo mladosti, tugo. Jadni roditelji. Sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije