Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjela rezidencija

Tragedija u Japanu: Jedanaest osoba poginulo u požaru

Požar u Japanu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.02.2018.
u 08:04

Požar je izbio nešto prije ponoći po lokalnom vremenu u staračkom domu u Sapporu, glavnom i najvećem gradu otoka Hokkaido.

Jedanaest osoba poginulo je u požaru u rezidenciji za starije ljude s financijskim poteškoćama u sjevernom Japanu, priopćila je policija u četvrtak.

Požar je izbio nešto prije ponoći po lokalnom vremenu u staračkom domu u Sapporu, glavnom i najvećem gradu otoka Hokkaido.

U požaru je stradalo osam muškaraca i tri žene, a još pet osoba je lakše ozlijeđeno. U tijeku je istraga kako bi se utvrdili uzroci požara.

Požar u Japanu
1/5

Zgrada koju je zahvatio požar, izvorno je bila tradicionalna japanska gostionica izgrađena pedesetih godina, potom je preuređena u hotel, a kasnije je pretvorena u centar za podršku starijim osobama bez sredstava.

Sobe su bile na prva dva kata, dok je na trećem katu bilo spremište. U centru su radile dvije osobe, ali samo tijekom dana, dok preko noći nije bilo niti nikoga od službenih osoba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije