Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE HTIO SURAĐIVATI

Dramatične snimka iz Virovitice: Ušao u banku bez maske, policija ga oborila i privela

Foto: Informativni centar Virovitica
1/2
23.11.2021.
u 15:51

Muškarac je ušao u banku bez maske te ju je odbijao staviti, a onda je krenuo snimati mobitelom

Ispred banke u centru Virovitice danas je uhićen jedan muškarac, a dramatično uhićenje snimljeno je kamerom. 

Muškarac je bez maske ušao u banku te je postao nasilan zbog čega je zaštitar morao zvati policiju koja je muškarca svladala, piše icv.hr. 

Zaštitar ga je upitao ima li masku i zamolio ga da je stavi, no muškarac je to odbijao pa ga je ovaj zamolio da izađe iz banke. Djelatnici banke nudili su mu masku da je stavi i obavi što treba, no on je to odbijao i sve snimao. 

 

Zaštitar ga je upozorio da je zabranjeno snimati u banci te ga pokušao odvesti van, no muškarac je pružao otpor pa je zaštitar pozvao policiju. 

Muškarac je policiji potom odbio dati osobnu iskaznicu nakon čega je nastala drama te su ga policajci morali svladati i privesti jer nije želio surađivati. 

Ključne riječi

Komentara 76

VI
virusbr2
19:26 23.11.2021.

Tip je provokator i treba ga odgovarajuće kazniti. Video iz mobitela obrisat, jer ako ode na "yubitu", opet će biti Hr. policija nasilna ....

KO
komicr
18:18 23.11.2021.

policija te traži osobnu, a ti je odbijš dati.....tu prestaju svi komentari

MM
mmaraci4
19:30 23.11.2021.

Istabanat majmuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije