Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBILA NOSITI MASKU

Policija intervenirala zbog incidenta u vlaku: 'Stavite tu masku. Kasnim na posao'

Goran Ferbezar/Pixsell
16.11.2021.
u 13:47

Nije htjela izaći sve dok nije došla policija, zbog čega je vlak kasnio pola sata

Danas oko 10:40 došlo je do incidenta u vlaku u Dugom Selu zbog čega je morala intervenirati i policija. Jedna je žena, naime, odbila nositi masku jer se protivi epidemiološkim mjerama.

– Ta je žena krenula hodati po vlaku i svima govoriti da skinu maske, da svi imamo pravo izbora. Pozivala nas je da se ne cijepimo i da se ona bori za našu mladost i budućnost – ispričala je jedna od putnica za 24sata.

– Dajte stavite tu masku da krenemo! Kasnim na posao u pola 12, tko je zaustavio vlak ako niste vi, zar smo mi svi glupi – nervozno joj se suprotstavio jedan od putnika, na što je žena uzvratila da nije ona ta koja je zaustavila vlak.

Drugi putnik ispričao je da se putnica pobunila kada je kondukter došao do nje te se počela pozivati na svoja prava. Nije htjela izaći sve dok nije došla policija, zbog čega je vlak kasnio pola sata.

– Nakon što nas je pozivala da se ne cijepimo, upetljao se i kondukter te ostali putnici pa je došlo do svađe i vrijeđanja. Jedan dečko toliko je puknuo da ju je htio sam izbaciti iz vlaka. Pričala je i da ima potvrdu da ne mora nositi masku i da je nije dužna pokazivati osim liječnicima – kazala je putnica s početka teksta koja je incident i snimila.

Policija je potvrdila da je ženska osoba sankcionirana zbog nekorištenja zaštitne maske.

Ključne riječi

Komentara 33

ZV
zvezdomor
14:15 16.11.2021.

Osobe bez maske jedu malu djecu za doručak a glave cjepljenih za večeru a izgledaju kao babaroge i frcaju iskre iz njih

DU
Deleted user
14:41 16.11.2021.

Anketa nove tv trebaju li oni koji se ne cjepe samo plaćati sami ljećenje ako se zaraze bolje da obajve koliko su dobili od potpisivanja ugovora sa farmaceutskom industrijom da konstantno pričaju od smrti i plaše građane

ZG
zg1985
15:31 16.11.2021.

kada nepravda postane zakon,otpor je nasa duznost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije