Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTNIK UMIRAO OD SMIJEHA

Drama u zraku: Pilotu tijekom slijetanja golemi pauk pao u krilo

pauk
Foto: Screenshot
1/2
17.06.2021.
u 20:54

Pilot je počeo galamiti, a putnik u avionu, turist Sean Hancock koji je sve snimao, umirao je od smijeha

Za sve one koji se groze pauka, ova je snimka prava noćna mora. Internetom se, naime, proširio video iz Australije nastao u trenutku slijetanja aviona Cesna.

Iznad pilota pojavio se golemi pauk lovac koji mu je nakon toga pao u krilo.

 

Pilot je počeo galamiti, a putnik u avionu, turist Sean Hancock koji je sve snimao, umirao je od smijeha. On je cijelo iskustvo opisao odličnim unatoč tome što je u zrakoplovu nastala prava panika kada su ugledali jezivo stvorenje.

Riječ je o pauku veličine oko 15 centimetara kojeg je pilot još tjedan ranije uočio, no kako ga više nije vidio, mislio je da je otišao iz zrakoplova.

- Pilot je paničario, pokušao ga je maknuti s nogu. Nije mu bilo uopće smiješno - ispričao je Hancock kojemu je situacija bila vrlo zabavna jer je i sam ljubitelj egzotičnih životinja budući da za kućne ljubimce ima zmije.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
12:15 18.06.2021.

Da je pilot u napadu panike strmoglavio avion prema tlu, siguran sam da bi turistu smijeh prisjeo, ako bi uopće stigao i reagirati prije nego završi kao masna fleka u zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije