Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJIO JACKPOT

Dobitnik Jokera od 1,3 milijuna kuna: 'Još nitko ne zna za dobitak, podijelit ću ga s najbližima'

Foto: Hrvatska lutrija
1/2
02.04.2021.
u 13:16

"Gotovo uvijek uplaćujem na istom prodajnom mjestu, a imam i svoje sretne brojeve", kaže sretni Riječanin

Nakon prošlotjednog dobitnika sedmice, ovog tjedna sreća se nasmiješila jednom Riječaninu koji je osvojio Jackpot od 1,365.690,90 kuna. Iz Hrvatske lutrije kažu da je dobitnik Jokera svoj listić uplatio 18. ožujka kod ovlaštenog partnera iNovine u Rijeci, Braće Stipčić BB, a kao i mnogi drugi dobitnici, želio je ostati anoniman.

„Još nitko ne zna za dobitak, ali ću ga podijeliti s mojim najbližima. Ono što ostane, to je za mene i suprugu“, rekao je kroz smijeh igrač koji nije mogao sakriti sreću zbog osvojenog iznosa. Dodao je kako voli odigrati Loto 6 i Loto 7, a povremeno i Eurojackpot, no da baš uvijek odigra, odnosno precrta DA za dodatnu igru Joker.

„Gotovo uvijek uplaćujem na istom prodajnom mjestu, a imam i svoje sretne brojeve – to su uglavnom meni važni datumi, rođendani, godišnjice. Jednu kolonu odnosno kombinaciju, uvijek istu, igram već tridesetak godina, dok su ostale kombinacije slučajno odabrani brojevi“, rekao je sretni Riječanin koji je gledao izvlačenje Lota 6 i tako doznao da je upravo on dobitnik glavnog dobitka:

„Nismo mogli vjerovati da je izvučen naš Joker broj pa smo dan kasnije, za svaki slučaj, još jednom provjerili“ – rekao je dobitnik. Do sada je osvajao tek pokoju četvorku i ovo mu je prvi veliki dobitak, no igrat će i dalje: „Samo čovjek koji igra može se i treba nadati. I nemojte zaboraviti precrtati DA“, na kraju je poručio veseli Riječanin.

U posljednjih nekoliko godina, ovo je treći glavni dobitak osvojen kod ovlaštenog partnera iNovine, a sva tri  osvojena su u dodatnoj igri Joker, ističu iz Lutrije. Osim ovog od 1,3 milijuna kuna, Jackpot od 500.000 kuna također je osvojen u Rijeci, dok je Joker od gotovo 3,5 milijuna kuna otišao u Novsku. Večeras, 2. travnja, igra se za Eurojackpot od 264,000.000 kn; novo izvlačenje Lota 7 donosi Jackpot od 5,000.000 kuna i dobitak 6+1 od milijun kuna, dok Jackpot šestice iznosi 2,400.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije