Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MILIJUNAŠ

Osvojio 10 milijuna kn: Desetak puta sam provjeravao brojeve, a uvijek sam vjerovao u dobitak

Lutrija.hr
30.03.2021.
u 13:05

U ovom trenutku nema planove što će s osvojenim iznosom, no za početak će se dobro odmoriti, a potom razmisliti što i kako dalje.

Sredinom ožujka Zagreb je dobio novog milijunaša nakon što je jedan građanin osvojio glavni zgoditak na Lotu 7.

Sretni Zagrepčanin želio je ostati anoniman te je ukratko ispričao o svojim igračkim navikama.

Riječ je o igraču koji isključivo igra Loto 7 i najčešće uplaćuje na istom prodajnom mjestu. Ovog je puta uplatio na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Contra M, na adresi Jablanska/Mihanovićeva u zagrebačkom Rudešu. Igra pretežno iste brojeve, tek katkada promijeni kombinacije, a svakog tjedna prati izvlačenje na televiziji.

Upravo tako je i doznao da je njegova kombinacija brojeva ona prava i da donosi 10 milijuna kuna. Sretan i uzbuđen kaže da je minimalno još desetak puta provjeravao brojeve te dodaje kako je uvijek vjerovao u dobitak.

U ovom trenutku nema planove o tome što će s osvojenim iznosom, no za početak će se dobro odmoriti, a potom razmisliti što i kako dalje.

Da je riječ o doista sretnom prodajnom mjestu, potvrdila je i gospođa Brankica Bedić koja već šest godina radi na toj adresi i koja je sretni listić i uplatila:

– Osim ovog dobitka koji je ipak najveći, bilo je još nekih značajnijih iznosa, a početkom veljače na ovom je prodajnom mjestu osvojena i šestica od 95.000 kuna – rekla je Brankica.

Contra M jedan je od sretnijih ovlaštenih partnera – osim ovog dobitka, prošle je godine na adresi Dragutina Golika osvojen glavni dobitak na igri Joker u iznosu od 969.445,40 kuna.

Osim toga, ovaj mjesec bio je posebno sretan za igrače Lutrije. Osvojena su četiri dobitka 6+1 te čak tri glavna dobitka – Toto 13 od 100.000 kuna, Joker vrijedan 1,365.690,90 kuna te sedmica od 10,000.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kristov
13:50 30.03.2021.

A od čega ćeš se odmoriti?? Evo (ako) je dobio novac i ne zna što bi sa sobom. To je nepravda, prava pravcata nepravda ..

IM
Immanuell
13:24 30.03.2021.

Pametno s novcem i bit će za cijeli slijedeći naraštaj u obitelji. Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije