Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADRID

Djevojkama tetovirali bar kodove i prisiljavali ih na prostituciju

prostitutke u Rimu
Reuters/Pixsell
26.03.2012.
u 18:46

Madridska policija privela 22 svodnika koji su otimali djevojke, brutalno ih mučili i tjerali na prostituciju

Španjolska policija oslobodila je 19-godišnju djevojku koju su svodnici oteli i prisiljavali na prostituciju te joj tetovirali bar kod na zapešće, objavio je Daily Mail.

Nesretna djevojka samo je jedna od mnogobrojnih mladih žena koje je madridska policija oslobodila u nedavnoj akciji razbijanja prostitucije tijekom koje su privedena 22 svodnika rumunjske nacionalnosti. Većina djevojaka bila je oteta, brutalno mučena i prisiljavana na pružanje seksualnih usluga.

Osim što su ih vezivali za radijatore, tukli i bičevali, svodnici su svakoj od žrtava na zapešće tetovirali bar kodove kako bi svima pokazali da su one njihovo vlasništvo. Ispod njih bi ispisivali novčane svote koje bi im djevojke 'dugovale'. No ponižavanje se nije tu zaustavljalo. Ako su bile neposlušne, djevojkama su brijali glavu i obrve. Svakoj od njih dodijeljeno je i novo ime kako bi se prikrili njihovi identiteti pa su tako neke oslovljavane kao ''kovčezi'', ''paketi'' i ''bicikli''.

Tijekom akcije policija je zaplijenila i vatreno oružje te iznos od 140.000 eura.

Komentara 2

BU
Bune
19:21 26.03.2012.

To sa bar kodovima nije ništa. Prijašnja HDZ vlast je svim HR građanima uvela OIBe samo nisu nam stigli istetovirat , tako bi nas mogli do mile volje prodavati po EU.

ŠĆ
šćtrlj
19:31 26.03.2012.

to sa barkodovima je jako zgodno za naplatu... kad se vrati sa štajge, makro samo dođe sa čitačem i "biiiiip"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije