Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno!

Djevojčica (4) zbog ovoga pokreta na satu plesa ostala paralizirana za cijeli život

paralizirana djevojčica
Foto: Screenshot
1/2
28.02.2018.
u 09:23

Na snimci videonadzora vidi se kako djevojčica pokušava napraviti most, no u jednom trenutku pada na pod te ne može pomaknuti noge

Djevojčica (4) iz Kine ostala je paralizirana nakon što je na satu plesa napravila poznatu gimnastičarsku vježbu.

Na snimci videonadzora vidi se kako djevojčica pokušava napraviti most, no u jednom trenutku pada na pod te ne može pomaknuti noge.

Sat plesa održavao se u nelicenciranom plesnom klubu u gradu Zhengzhou, a djevojčica je odmah prevezena u bolnicu jer nije osjećala noge te je kasnije izgubila svijest.

Neurokirurg dr. Qi Lin iz dječje bolnice u Zhengzhou kazao je kako 4-godišnjakinja nije slomila kralježnicu, ali ju je teško oštetila pokušavajući izvesti težak pokret bez nadzora plesnog instruktora.

Na početku sata trenerica je djeci zadala da u sklopu rastezanja naprave i most.

– Ozljeda ne izgleda dobro. Velike su šanse da ovom djetetu ostane paraliziran donji dio tijela cijeli život – rekao je dr. Qi Lin.

Nakon ozljede, roditelji djevojčice otkrili su kako instruktorica nije imala nikakav certifikat za rad te da nije bila dovoljno profesionalna za podučavanje djece. Još nije poznato je li se u istragu uključila policija.

Komentara 2

Avatar Zeljosav
Zeljosav
09:34 28.02.2018.

Dosta vise ovih vesti o Kinezima, jeli ovo Kineski ili Hrvatski portal. Stop kineizaciji Hrvatske nam lijepe nase drage!

DU
Deleted user
09:39 28.02.2018.

Ne mogu vjerovati, da takva povreda kičme može nastati ovako?! Pre strašno je to!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije