Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči

Sophie Boyns
Foto: Sophie Boyns
1/2
09.12.2017.
u 08:04

Djevojčica Libbi svojoj je majci ostavila poruku da je voli, no nakon toga je napisala nešto čemu se nitko nije nadao

Da djecu ne možeš uvjeravati zauvijek da ih je donijela roda najbolje se uvjerila jedna majka iz Medwaya u engleskoj pokrajini Kent.

Majka Sophie Boyns jednu je večer došla poljubiti za laku noć svoju osmogodišnju kćer Libbi, a na ploči za crtanje pronašla je poruku koja ju je šokirala.

– Volim te mama. Hvala ti što si se seksala kako bi ja i Oscar došli na svijet – pisalo je u poruci koju je svojoj majci ostavila djevojčica.

Ipak, majci je poruka na kraju bila smiješna pa joj se s 35-godišnjim suprugom Markom dobro nasmijala. Njih dvoje roditelji su i 10-godišnjeg Oscara.

Majka kaže nije mogla doći sebi kada je vidjela što je djevojčica napisala na ploči, a poruku je ostavila nakon što je majka bila u kazalištu tu večer.

– Fotografiju sam poslala cijeloj obitelji, a Mark i ja smo joj se dugo smijali tu večer. To je jedan od trenutaka o kojem ćemo joj pričati kada bude punoljetna – ispričala je majka koja je pojasnila kako je djevojčica o seksu čula od brata koji ima seksualni odgoj u školi.

 

Komentara 10

IL
ilijan
08:23 09.12.2017.

Gluposti pišete

JU
juma
09:23 09.12.2017.

Se 8 godina razmisljati o seksu? Joj, kako je to slatko...Naravno, za pedofile. Boga pitaj koliko ih se vec napalilo na ovakav clanak?

Avatar pmakovic
pmakovic
08:23 09.12.2017.

Vrh novinarstva. Roditelji autora ovog teksta napokon mogu mirno spavati znajući da im je dijete-novinar postiglo ovako nešto u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije