Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naručili s interneta

Djevojčica dobila adventski kalendar pa je zabrinula poruka koju je u njemu pronašla

Poruka s Amazona
Foto: Screenshot
1/2
04.12.2017.
u 10:14

April Dorsett iz Boltona u Engleskoj dobila je kalendar koji joj je otac kupio na Amazonu, no šokirala ju je poruka zaposlenika

Trinaestogodišnja April Dorsett iz Boltona u Engleskoj razveselila se kada je na kućnu adresu stigao paket koji je glasio na nju. Otvorila ga je i pronašla adventski kalendar koji su joj roditelji kupili, no i poruku koja ju je uplašila.

Naime, u kalendaru koji je otac 13-godišnjakinje naručio s britanskog Amazona nalazila se i poruka sa zabrinjavajućim sadržajem.

– Molim vas pomozite mi, zaposlenici PMP-a su zločesti – stoji u poruci koja se odnosi na britansku agenciju za zapošljavanje PMP, a preko koje i Amazon pronalazi radnike.

Majka djevojčiceKim Dorsett (32) odmah je poruku prijavila na Facebooku britanskog Amazona.

– Moja kći danas je dobila adventski kalendar koji joj je naručio tata. Bila je jako uzbuđena kada je otvarala paket jer je glasio na njezino ime. No, u kutiji je pronašla ovo i zabrinula se da Amazon iskorištava radnike. Kćeri sam rekla da je vjerojatno riječ o podvali, no možete li mi to potvrditi? – napisala je zabrinuta majka na stranici Amazona.

Iz Amazona su joj napisali kako im je žao, ali da mora ispuniti formular na njihovoj stranici, no odgovor još nije dobila.

Pogledajte i galeriju o tajni koju skriva tursko jezero Van

Poruka s Amazona
1/8

Komentara 1

Avatar Drago2603
Drago2603
14:53 04.12.2017.

Glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije