Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Djevojčica dobila adventski kalendar pa je zabrinula poruka koju je u njemu pronašla

April Dorsett iz Boltona u Engleskoj dobila je kalendar koji joj je otac kupio na Amazonu, no šokirala ju je poruka zaposlenika
04. prosinca 2017. u 10:14 1 komentara 15629 prikaza
Poruka s Amazona
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/2

Trinaestogodišnja April Dorsett iz Boltona u Engleskoj razveselila se kada je na kućnu adresu stigao paket koji je glasio na nju. Otvorila ga je i pronašla adventski kalendar koji su joj roditelji kupili, no i poruku koja ju je uplašila.

Drveni kip Isusa tijekom restauracije U drvenom kipu Isusa iz 18. stoljeća pronašli misteriozan dokument

Naime, u kalendaru koji je otac 13-godišnjakinje naručio s britanskog Amazona nalazila se i poruka sa zabrinjavajućim sadržajem.

– Molim vas pomozite mi, zaposlenici PMP-a su zločesti – stoji u poruci koja se odnosi na britansku agenciju za zapošljavanje PMP, a preko koje i Amazon pronalazi radnike.

Majka djevojčiceKim Dorsett (32) odmah je poruku prijavila na Facebooku britanskog Amazona.

– Moja kći danas je dobila adventski kalendar koji joj je naručio tata. Bila je jako uzbuđena kada je otvarala paket jer je glasio na njezino ime. No, u kutiji je pronašla ovo i zabrinula se da Amazon iskorištava radnike. Kćeri sam rekla da je vjerojatno riječ o podvali, no možete li mi to potvrditi? – napisala je zabrinuta majka na stranici Amazona.

Iz Amazona su joj napisali kako im je žao, ali da mora ispuniti formular na njihovoj stranici, no odgovor još nije dobila.

Pogledajte i galeriju o tajni koju skriva tursko jezero Van

Poruka s Amazona
1 / 8
Ostatke tvrđave stare čak 3000 godina pronašli su arheolozi u najvećem turskom jezeru Van koje se nalazi na istoku te države u istoimenoj pokrajini Van.
Poruka ZAKAŠNJELA ROMANTIKA Pomozite joj da pronađe nestalu ljubav: Porukama oblijepila Novi Zagreb HIT PORUKA Mlada vozačica na originalan način zamolila za strpljenje split panorama Kakav natpis! Hrvat Srbinu ostavio poruku na automobilu, nikada nećete pogoditi što mu je napisao
Maistra
PROMO
Razvoj karijere u najboljim hrvatskim hotelima

A1 izdvaja za Vas