Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POLICIJA TREBA JAČE REAGIRATI'

Djevojčica (11) spojena na respirator satima čekala u koloni na A1: 'To nisu navijači, to su teroristi'

Navijači zaustavili promet na autocesti
Foto: MUP
1/4
28.08.2022.
u 22:48

Kada su zapeli u koloni, pitali su policajce što se događa i zamolili ih da ih preprate do vrha kolone. Iako je jedan policajac bio jako bezobrazan, govori Petrić, jedan policajac bio je izvanredan

Skupina navijača Hajduka danas je oko 15 sati na odmorištu Jadova izašla iz svojih automobila i zaustavila promet na autocesti A1. Kolona se protezala na više od devet kilometara, a u njoj je bila i obitelj 11-godišnje Jane koja boluje od spinalne mišićne atrofije te je spojena na respirator. 

- Nitko nema to pravo, zaustaviti promet. Imam dijete na respiratoru. Stojimo sat vremena na autoputu, a ne znamo što se događa - požalio se otac djevojčice Josip Petrić za Dnevnik.hr.

Obitelj Petrić putovala je s godišnjeg odmora u Omišu prema kući u Bratini kod Zagreba. 

- Policija mora nešto napraviti protiv drogirane bagre, to nisu navijači, to su teroristi. 2022. je godina, ne ruše balvane, ali maskirani, palice... Policija je trebala jače reagirati, ovo je strašno, kolona je bila preko 20 kilometara, dječica su hodala mokra uz ogradu autoceste, takva neugodna situacija radi frustriranih narkomana - kazao je otac. 

- Nismo znali koliko će nam trajati baterije na aparatima. Nemaš izbora i sunce prži. Još na sve to u blizini gori šuma uz autoput - objasnio je situaciju. 

Kada su zapeli u koloni, pitali su policajce što se događa i zamolili ih da ih preprate do vrha kolone. Iako je jedan policajac bio jako bezobrazan, govori Petrić, jedan policajac bio je izvanredan - na motoru je upalio rotaciju i otpratio ih na početak. 

U tom trenu osjećate se potpuno nemoćno. Hvala Bogu što je naišao policajac na motoru, nismo ga stigli pitati za ime. Voljeli bismo ga kontaktirati da mu zahvalimo - kazao je, ali napomenuo da su drugi putnici bili neugodni. Kako je kazao, pokušavali su zaustaviti kombi otvaranjem vrata svojih vozila, a neki su iskakali pred njih uz povike 'Gdje će te vi?'.

- Ubuduće moram pratiti kad je neka utakmica da ne idem ni slučajno na cestu - zaključio je otac. 

>> VIDEO U prometnoj nesreći smrtno stradao otac Marka Livaje

Komentara 56

TA
tambura
10:04 29.08.2022.

Otvoriti ponovo Goli otok,to je jedino rjesenje.Mozda sam previse ogorcen takvim ponasanjem pa ovako reagiram ,ali gledao sam svojevremeno kako Amerikanci rjesavaju takve stvari u svojim kampovima za preodgoj nasilnika.Nisam bio odusevljen onim sto sam vidio,ali rezultat je bio ocigledan.Neznam sto drugo reci ali ovo sto se dogadja je prestrasno.Da je doslo do sukoba pitam se koliko bi bilo krvi a mozda i smrti.

JO
Jordi
23:38 28.08.2022.

Čestite Hajduku na pobjedi

Avatar Payback
Payback
15:32 29.08.2022.

Mmmh...toljagom tamo gdje boli...i nakon toga novčane kazne.... Da li su to o i koji su palili na utakmici sp vatromet...pa smo izgubili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije