Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Djed pregazio unuka (3) dok je traktorom išao unazad

pregazio unuka, traktor, nesreća (1)
Foto: Dominik Grgurić/Pixsell
1/3
24.08.2012.
u 15:30

Dijete je navodno s roditeljima živjelo u Ljubljani, a bilo na odmoru kod djeda i bake u Hrvatskoj

Pogibija trogodišnjeg djeteta potresla je sve stanovnike općine Žakanje. Zasad je poznato tek da se tragedija dogodila oko devet sati dok je nesretno dijete pratilo djeda u poslovima na njivi u mjestu Sračak. Neslužbeno saznajemo da je djed slučajno pregazio unuka dok je vozio traktor unatrag.

Na licu mjesta bili su i predstavnici Općinskog državnog odvjetništva.

– U šoku smo jer smo sreli tog dječaka kada smo odlazili rano ujutro u Dugu Resu. Veselo je vozio bicikl, a kada smo se nakon par sati vratili, nije ga više bilo – kažu nam susjedi.

Dijete je navodno s roditeljima živjelo u Ljubljani, a bilo je na odmoru kod djeda i bake u Hrvatskoj.

Komentara 9

SM
smrc0303
21:16 25.08.2012.

imam sina(2) koji je trenutno kod bake i djeda na selu.. i da se nedaj Boze dogodi ovo vjerojatno bi se ubio. Moja iskrena sućut roditeljima i cjeloj negovoj obitelji a djedu zelim da se drzi jer covjek to nije napravio namjerno. Malenog nek andeli cuvaju..

IS
istima
15:42 24.08.2012.

užas...... koji se lako dogodi

BA
BARUH
11:25 25.08.2012.

Agramica: Mozes li mi objasniti a koga je to ovdje Bog kaznio; Djeda ili unuka, ili djecakove roditelje??? I kako to zelis spojiti sa rijecima iz svetog pisma: "Bog je lubav"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije