Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEĐENA I PUTNICA

Detalji tragedije na A1: Poginuo cestar koji je pomagao nakon nesreće, naletio auto na njega

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
21.11.2021.
u 09:48

O cijeloj nesreći slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

U tragičnoj nesreći u subotu poslijepodne između čvorova Ogulin i Bosiljevo II na A1 poginuo je 44-godišnji radnik Hrvatskih autocesta, a lakše ozlijede zadobila je 20-godišnjakinja. 

Radnik-cestar, koji je došao pružiti asistenciju zbog nesreće na autocesti A1, bio je na prometnoj traci za zaustavljanje vozila i u jednom je trenutku počeo prelaziti kolnik, bez da je provjerio je li sigurno to učiniti.

Na njega je naletio automobil austrijskih registracija kojim je upravljao 24-godišnji mladić. U nesreći je lakše ozlijeđena i 20-godišnja putnica iz automobila. 

- Bilo je stvarno strašno, policija je bila posvuda, a Hitna je taman kretala prema Zagrebu pod sirenama. Dijelovi su bili posvuda, osjetila se nasilnost nesreće - rekla svjedokinja za 24sata.

O cijeloj nesreći slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

VIDEO: Veliki prosvjed u Zagrebu protiv COVID potvrda okupio tisuće prosvjednika

Komentara 2

WA
Walter009
10:14 21.11.2021.

Tuzno I tragično. Sućut obitelji. Prosli smo pola sata prije tu i strašno je kako se ludo i nervozno vozilo. Molim učinite nesto!! Npr vozim u djelu radova, jedna traka, auta ispred i iza i lik iza mene blica!?!?! Zašto?? Što učiniti za te likove koji su živa opasnost na cesti???

UG
ugroženi
10:32 21.11.2021.

Ograničiti brzinu na autoputu na 90 kmh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije