Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s ceste

U prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline poginuo 46-godišnjak zbog prebrze vožnje

Gornja Drenova: Jedna osoba poginula u slijetanju vozila u kanal uz cestu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.11.2021.
u 12:27

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je  stradao 46-godišnjak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, priopćila je policija.

U Gornjim Drenovima kod Svetog Ivana Zeline dogodila se u petak navečer oko 21:20 prometna nesreća sa smrtnom posljedicom u kojoj je poginuo 46-godišnji vozač BMW-a. Policija navodi kako je uzrok nesreća prebrza vožnja u zavoju. . 

Nakon očevida, policija je utvrdila da 46-godišnjak, upravljajući BMW-om njemačkih registracija, nije prilagodio brzinu kretanja prilikom dolaska do lijevog zavoja pa je izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. 

"U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je  stradao 46-godišnjak, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", priopćila je policija. 

Gornja Drenova: Jedna osoba poginula u slijetanju vozila u kanal uz cestu
1/6

Komentara 1

VE
Ventilator2
09:23 20.11.2021.

Kak more selo Gornja Drenova postati gornjim drenovima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije