Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
granični prijelazi

Dačić prijeti da neće pregovarati s Thaçijem

'Serbian Prime Minister Ivica Dacic gives a joint press conference with Slovenian Prime Minister after their meeting in Ljubljana on November 14, 2012.  AFP PHOTO / JURE MAKOVEC'
AFP/Pixsell
18.12.2012.
u 13:33

Ivica Dačić zaprijetio je da neće nastaviti pregovore s kosovskim kolegom Hashimom Thaçijem ako se ne poštuje dogovor postignut u Bruxellesu o neplaćanju carine za robu koja ostaje na sjeveru Kosova gdje su Srbi u većini

Srpski premijer, ministar policije i glavni pregovarač s Prištinom Ivica Dačić danas je zaprijetio da neće nastaviti pregovore s kosovskim kolegom Hashimom Thaçijem i visokom predstavnicom EU Catherine Ashton ako se ne poštuje dogovor postignut u Bruxellesu o neplaćanju carine za robu koja ostaje na sjeveru Kosova gdje su Srbi u većini, javlja agencija Beta, a prenose svi važniji mediji u Srbiji.

– Neću sudjelovati u pregovorima ako se ne bude poštivalo ono što smo se dogovorili – rekao je Dačić reagirajući na navodna događanja na graničnom prijelazu Jarinje, gdje, kako tvrde srpski poduzetnici sa sjevera Kosova, kosovski carinici carine i robu koja ostaje na sjeveru Kosova zbog čega su jučer dva sata prosvjedovali blokirajući granični prijelaz Jarinje i dali srpskoj vladi rok od 72 sata "da riješi problem" ili će potpuno blokirati ovaj granični prijelaz.

>> Beograd i Priština razmijenit će 'časnike za vezu'

Ključne riječi

Komentara 8

BL
Blekpanther
13:58 18.12.2012.

Sta ce mo mi u Hrvatskoj ako Dacic ne bude razgovarao sa Thacyem smak svijeta u Hrvatskoj, ili sta? Evo sam se upravo rasplakao. Jeli nemate sta drugo pisati nego o srpskom Vozdu Nr: II !!!

OB
-obrisani-
14:39 18.12.2012.

EU prati sve budnim okom... Pruzit ce on i ruku Taciju,a ne da nece razgovrati...

BE
berava
19:26 18.12.2012.

Dacic prijeti,kao da netko obraca paznju na svrpske prijetnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije