Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENI ZLOČIN

Godišnjica masovnog ubojstva u Crnoj Gori: Zastave na pola koplja za ubijenih 10 osoba i ranjenih pet

Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
1/3
12.08.2023.
u 10:36

Nakon tragedije psihološko-psihijatrijski tretman zatražile su 32 osobe, od kojih je dvoje djece. Počinitelj masakra na Cetinju Vuk Borilović, prema medijskim navodima, imao je nekoliko prijava za nasilničko ponašanje.

Crna Gora u subotu obilježava godišnjicu tragedije na Cetinju, u kojoj je ubijeno 10 osoba i napadač, a šestero je ranjeno. Tog 12. kolovoza 2022. Cetinjanin Vuk Borilović u krvavom pohodu je nemilosrdno ubio deset osoba, a među njima i dvoje djece, prije nego je ubijen.

Forenzičkom istragom, kako je priopćeno kasnije, utvrđeno je da je smrtonosni hitac u Borilovića ispaljen iz policijskog pištolja, ali je on bio pogođen i nekoliko puta iz oružja koje nije bilo policijsko. U prvi trenutak spekuliralo se da je netko od sugrađana zaustavio Borilovićev sumanuti pohod, a ne crnogorska policija.

VEZANE VIJESTI:

Nakon tragedije psihološko-psihijatrijski tretman zatražile su 32 osobe, od kojih je dvoje djece. Počinitelj masakra na Cetinju Vuk Borilović, prema medijskim navodima, imao je nekoliko prijava za nasilničko ponašanje. Zastave na ulazu u Cetinje i na svim gradskim institucijama povodom godišnjice tragedije spuštene su na pola koplja.

Taj je zločin, pišu tamošnji mediji, ostavio dubok trag ne samo na crnogorsku povijesnu prijestolnicu, već i na cijelo društvo te zemlje.

VIDEO:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije