Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do gradonačelnika

Čak se ni na poruke nitko ne javlja. Neću više zvati, nisam prosjak

jelic
kristina štedul fabac/pixsell
29.04.2011.
u 15:39

Gradski čelnici imaju određene dane u tjednu kada su njihova vrata otvorena za građane. Iznimka su Županija i Ozalj

Iz poslovnih sam se razloga htio naručiti na razgovor s gradonačelnikom, no rečeno mi je da nema vremena, da nazovem sljedeći put... Ostavljao sam poruke, ali nije bilo interesa s njihove strane da mi se jave. Treći put nisam htio zvati jer nisam želio ispasti prosjak, priča Nikola Markaj, obrtnik koji koristi gradski prostor u Pothodniku, kako je, nakon dva neuspješna pokušaja, odustao od nakane da razgovara s karlovačkim gradonačelnikom. Ured Damira Jelića za građane je otvoren petkom od 9 do 12 sati, a na razgovor se treba najaviti telefonom. Slično je i s ostalim gradonačelnicima u županiji: imaju jedan dan u tjednu kada primaju građane, no, tvrde u gradskim upravama, ako su u uredu, neće ih odbiti kad god došli. Uprave su, po tome, potpuno otvorene za građane, baš kao i Županija čiji čelnici, po riječima pročelnice Bernardice Topolnjak-Halapa, građane primaju svakodnevno.

 – Župan je od prošlogodišnjeg lipnja do sada na razgovor je primio 800 ljudi – kaže Topolnjak-Halapa.

 Ogulinci, koji svog gradonačelnika potraže srijedom od 8 do 10, ne trebaju se prije toga naručivati telefonom. Kome ne odgovara taj termin, Nikola Magdić dostupan je i drugim danima.

 – Tu smo da saslušamo i, ako možemo, pomognemo – veli Magdić, koji srijedom primi barem 10 sugrađana.

 Četvrtkom od 8 do 12 sati za građane su otvorena vrata slunjskog gradonačelnika, a ponedjeljkom, od 9 do 11 sati, dugoreškog. Gradonačelnica Ozlja nema određen dan za prijam građana.

 – Svaki dan, kada je tu, primit će građane – kaže Irena Belobaba, tajnica Grada.

 

Komentara 2

JA
jamadolac
19:08 29.04.2011.

Dva puta sam dobro pročitao članak i shvatio zašto se nitko ne javlja , pa gospodo draga vrijeme primanja se poklapa sa vremenom gableca koje je jako fleksibino !!! Potražite gospodu u restoranima i sl . mjestima !!!

UT
utvara73
19:43 30.04.2011.

Zovite ih oko izbora ako nisu pijani od slave i alkohola....pa zar vam nije jasno da su to pre fina gospoda da bi se družila s običnom sirotinjom je tko je s njima za stolom taj jede velike komade narodnog kolača a tko nije može se samo oblizivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije