Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKRILA PRESUDU

Bulj smijenio članicu Upravnog vijeća triljskog vrtića: 'Odmah sam zatražio razješenje'

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj najavio da od građana neće tražiti covid potvrde
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
30.12.2021.
u 16:33

Takvo uvjerenje nije izdao sud niti ga je potpisala ovlaštena službenica

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj smijenio je danas predsjednicu Upravnog vijeća triljskog vrtića Bili Cvitak nakon što je u medijima objavljeno kako je krivotvorila uvjerenje o nekažnjavanju, doznaje Dnevnik.hr

- Nisam ni gledao detalje. Kad sam vidio da mediji pišu da je prikrila presudu, odmah sam zatražio razrješenje s dužnosti - kazao je Bulj.

Mediji su objavili kako je protiv Sandre K.S., inače bivše Mostovke, podignuta optužnica zbog toga što je zatajila jednu presudu prilikom kandidiranja. 

Iako je bila svjesna da to nije istina, bivša predsjednica dostavila je vrtiću uvjerenje da se protiv nje ne vodi prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i drugih prekršaja s obilježjem nasilja ili za teži prekršaj za koji je propisana kazna zatvora. 

Takvo uvjerenje nije izdao sud niti ga je potpisala ovlaštena službenica

Nedavno je podignuta i optužnica protiv nje za to djelo. 

>> VIDEO Nadan Vidošević i Zdenka Peternel krivi za izvlačenje oko 25 milijuna kuna iz HGK

Ključne riječi

Komentara 10

VA
vatreni24
23:48 30.12.2021.

Što bi Sinjanima da su dali svoj glas da ih vodi ovaj retard

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
14:08 02.01.2022.

Jako me začuđuje da je Bulj još uvijek gradonačelnik Sinja!! On bi morao biti na Pantovčaku i to kao jedan od najvažnijih savjetnika predsjednika Milanovića! Bulj je sposoban, zna ima iskustvo .........

AF
afer
06:43 31.12.2021.

Njizigov čovik od svita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije