Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekršaj

Boška Landeku prijavili zbog sjekire iza suvozačeva sjedala

sjekira
Ilustracija
20.04.2010.
u 12:39

Pronašli su ga u utorak oko 1.30 sati na Putu Firula dok je spavao u svojoj seat ibizi.

Boška Landeku (45), nekadašnjeg tjelohranitelja Severine i Dobroslava Parage, policija je prijavila zbog sjekire koju je držao iza suvozačeva sjedala. Pronašli su ga u utorak oko 1.30 sati na Putu Firula dok je spavao u svojoj seat ibizi. Sjekiru su mu oduzeli, a protiv njega su podnijeli prijavu zbog prekršaja Zakona o oružju.

Landeka je stari znanac policije. Radio je kao redar, a prije 12 godina umalo je postao žrtva naručenog ubojstva. S policijom se zadnji put družio prije dvije godine kada mu je na Pazdigradu izgorio VW touareg, a imao je posla s njima i zbog prijevare s iznajmljivanjem automobila.

Dva mjeseca nakon toga pojavio se u sinjskoj policijskoj postaji sa 2,38 promila alkohola u krvi i lažno prijavio da je žrtva razbojništva, a usto je dobio i prijavu zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kazao je da su ga kod Kukuzovca presrela dvojica muškaraca, napala ga i ukrala mu zlatni lančić. No, lančić je nađen u njegovu vozilu, a uz njega i pištolj te streljivo koje je ilegalno posjedovao.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:47 20.04.2010.

zar je to zabranjeno kod vas na Hrvatska? sekira u autu???

OB
-obrisani-
20:10 20.04.2010.

Kakve veze ima sjekira sa oružjem. Može biti? I prst kod znalca može biti oružje. Da si posjećem sve prste da ne završim na sudu? Sjekira u autu? A gdje bi trebala biti , na krovu?

ZL
Zlatko72
07:26 21.04.2010.

pa covjek je iso cjepati drva posto je velika kriza izgubio je poso sta je to protiv zakonito drzati sekiru u autu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije