Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština NATO-a

Bivši saborski zastupnik, optužen da je lažirao prijetnje smrću samom sebi, 'nažicao' selfie s kraljevskim parom

Stjepan Kovač s kraljevskim parom
Foto: Printscreen Facebook
1/3
28.11.2022.
u 10:39

Kovač je, sav sretan, uspio 'nažicati' par selfija s kraljevskim parom

Nezavisni saborski zastupnik Stjepan Kovač, koji je izašao iz SDP-a nakon što je protiv njega podignuta optužnica zbog lažiranja prijetnji smrću samom sebi, pohvalio se na svom Facebook profilu fotkama sa španjolskim kraljem Felipeom VI. i kraljicom Letizijom.

Kovač je, sav sretan, uspio 'nažicati' par selfija s kraljevskim parom. Kovač je bio član saborskog izaslanstva na zasjedanju parlamentarne skupštine NATO-a u Madridu.

Podsjetimo, bivši gradonačelnik Stjepan Kovač na svoj je zahtjev prestao biti član SDP-a nakon što je USKOK pred Županijskim sudom protiv njega podigao optužnicu i to zbog lažiranja prijetnji smrću u jeku izborne kampanje za prošle lokalne izbore. Kovač je tada glavnom tajniku uputio pismo u kojemu je kazao da napušta stranku i Klub jer joj ne želi biti teret, ali i dodao kako se nimalo ne osjeća krivim za ono što mu se stavlja na teret.

USKOK je optužnicu uz Kovača podigao i protiv još dvoje hrvatskih državljana. Tereti ga da je od međimurskog policajca tražio da otkrije identitet osobe koja je izradila internetsku stranicu na kojoj su objavljeni tekstovi koje je Kovač okarakterizirao kao klevetničke i uvredljive. Kako bi inscenirali prijetnju Kovaču, policajac je trećeokrivljenog angažirao da Kovaču pošalje poruku, uključujući i prijetnje smrću nakon čega je Kovač nepoznatog počinitelja prijavio policiji zbog tih istih prijetnji čime je navodno želio dobiti naklonost birača na izborima za još jedan gradonačelnički mandat.

Video: Benzinom zalio stubište u Zagrebu

Komentara 3

VL
Vladek37
11:41 28.11.2022.

Ma meni Peđin Kovač sam sebi prijetio, nije on takav.

NE
Nemojtimenimojneme
12:24 28.11.2022.

kakav pikzibner

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:21 28.11.2022.

Kovač je, sav sretan uz Boga i domoljublje, uspio 'nažicati' par selfija s kraljevskim parom što je strašna ekskluziva jer se kraljevi rijetko druže sa domoljubnim balkancima i radikalnim pakistancima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije