Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljač

Bivši policajac pušten iz zatvora pa davio kćer, bacao je po ulici i glavom nabijao u zid

Zlostavljanje
Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL
16.02.2019.
u 14:48

Edina je prije nekoliko dana imala tešku ginekološku operaciju tumora, a proteklih dvije godine njezin bivši suprug Suad F.,služi u gospićkom zatvoru kaznu jer je prijetio ubojstvom tetama u vrtiću koji pohađa njihov sin.

Bivši policajac uvjetno je pušten iz zatvora kako bi bio s djecom dok je njihova majka u bolnici na operaciji tumora. 

No, pretukao je 14-godišnju kćer, davio je, bacao je po ulici i glavom nabijao u zid, piše 24 sata.

- Cijelo to vrijeme njezin je sedmogodišnji brat, dječak s  autizmom, vrištao i plakao od užasa, ispričala je majka djece, Edina D. F. (42) iz bolničke postelje u Kliničkoj bolnici Merkur.  

Edina je prije nekoliko dana imala tešku ginekološku operaciju tumora, a proteklih dvije godine njezin bivši suprug Suad F.,služi u gospićkom zatvoru kaznu jer je prijetio ubojstvom tetama u vrtiću koji pohađa njihov sin. Prije toga, kaže Edina, ovaj bivši policajac bio je u zatvoru zbog obiteljskog zlostavljanja.  

Kada je saznala da mora na operaciju, kaže ova žena, nadležni centar za socijalnu skrb predložio je da se zatraži uvjetno otpuštanje oca iz zatvora i da on čuva djecu dok je majka u bolnici. I prije toga, kaže Edina, on je imao pravo viđati djecu i ona ih je vodila jednom mjesečno u zatvor ocu u posjetu. Nije se protivila toj odluci Centra jer je Suad uvijek zlostavljao samo nju, ne i djecu pa je vjerovala da će biti prema njima dobar.

No, kada je shvatila da je pijan i s djecom, zvala je policiju, ali je nisu, tvrdi, ozbiljno shvaćali. Operirana, napustila je  je iz bolničkog kreveta krenula put svoje kuće u zagrebačkom Petruševcu. Stigla je kad i policija, iza 18 sati. Djecu je od nasilnog oca, do dolaska policije, us voju kuću sklonila jedna susjeda, a 14-godišnja djevojčica je zbog ozljeda hospitalizirana u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, a pijanog Suada policija je privela i odvela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Ulična tučnjava - Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

Komentara 9

ZH
Zlatousti Hrvat
14:59 16.02.2019.

Jel to onaj sto je sjeo na babu na osjeckom semaforu?

TB
taras.buljba
18:17 16.02.2019.

Ime Kljusar potice iz Bosne kaj ne?

NI
nirovad
17:32 16.02.2019.

ako je slobodan onaj iz Zadra što je tukao tuđu kćer zašto nebi ovaj svoju. Kaj to koga briga. 《Sarkazam na naš zakon》

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije