Naslovnica Vijesti Crna kronika

Bivši policajac pušten iz zatvora pa davio kćer, bacao je po ulici i glavom nabijao u zid

Edina je prije nekoliko dana imala tešku ginekološku operaciju tumora, a proteklih dvije godine njezin bivši suprug Suad F.,služi u gospićkom zatvoru kaznu jer je prijetio ubojstvom tetama u vrtiću koji pohađa njihov sin.
16. veljače 2019. u 14:48 9 komentara 7193 prikaza
Zlostavljanje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Bivši policajac uvjetno je pušten iz zatvora kako bi bio s djecom dok je njihova majka u bolnici na operaciji tumora. 

No, pretukao je 14-godišnju kćer, davio je, bacao je po ulici i glavom nabijao u zid, piše 24 sata.

Nož - napad nožem ZAGREB Mladić nožem izboden po glavi i vratu. Napadaču u stanu pronašli oružje

- Cijelo to vrijeme njezin je sedmogodišnji brat, dječak s  autizmom, vrištao i plakao od užasa, ispričala je majka djece, Edina D. F. (42) iz bolničke postelje u Kliničkoj bolnici Merkur.  

Edina je prije nekoliko dana imala tešku ginekološku operaciju tumora, a proteklih dvije godine njezin bivši suprug Suad F.,služi u gospićkom zatvoru kaznu jer je prijetio ubojstvom tetama u vrtiću koji pohađa njihov sin. Prije toga, kaže Edina, ovaj bivši policajac bio je u zatvoru zbog obiteljskog zlostavljanja.  

Kada je saznala da mora na operaciju, kaže ova žena, nadležni centar za socijalnu skrb predložio je da se zatraži uvjetno otpuštanje oca iz zatvora i da on čuva djecu dok je majka u bolnici. I prije toga, kaže Edina, on je imao pravo viđati djecu i ona ih je vodila jednom mjesečno u zatvor ocu u posjetu. Nije se protivila toj odluci Centra jer je Suad uvijek zlostavljao samo nju, ne i djecu pa je vjerovala da će biti prema njima dobar.

rešetke Slovenija Vozač koji je na pješačkom prijelazu ubio trudnicu osuđen na osam godina zatvora

No, kada je shvatila da je pijan i s djecom, zvala je policiju, ali je nisu, tvrdi, ozbiljno shvaćali. Operirana, napustila je  je iz bolničkog kreveta krenula put svoje kuće u zagrebačkom Petruševcu. Stigla je kad i policija, iza 18 sati. Djecu je od nasilnog oca, do dolaska policije, us voju kuću sklonila jedna susjeda, a 14-godišnja djevojčica je zbog ozljeda hospitalizirana u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, a pijanog Suada policija je privela i odvela u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče.

Ulična tučnjava - Ovaj ima tešku ruku: Sam sredio napasnike koji su maltretirali djevojke

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • taras.buljba:

    Ime Kljusar potice iz Bosne kaj ne?

  • nirovad:

    ako je slobodan onaj iz Zadra što je tukao tuđu kćer zašto nebi ovaj svoju. Kaj to koga briga. 《Sarkazam na naš zakon》

  • xjlrnore:

    Nisam siguran jeste li upoznati s činjenicom da gospođa Edina Dedić Fejzić mjesečno zaradi 5-6 tisuća kuna čisteći na crno? Osim toga, uzima oko 2000 kuna alimentacije mjesečno od svog tzv. bivšeg supruga od kojeg se razvela samo "na papiru" ... prikaži još! no i dalje je nastavila živjeti s njim kako bi dobila novčanu pomoć od Države i Grada. Također, Dedić Fejzić je 20ak minuta nakon što je zvala policiju u petak razgovarala sa svojim maloljetnim "autističnim" sinom. To znači da je jako dobro znala gdje se nalazi njen suprug kao i njen maloljetni sin, a o tome nije obavijestila policiju, a sada diže hajku na policiju. Da li ste upoznati s činjenicom da gospođa Edina Dedić Fejzić nije bila prisiljena od strane centra potpisati dozvolu za izlazak njezinog supruga iz zatvora nego je sama to tražila? Ono sada govori kako je to učinila jer nije imala kome ostaviti svoju djecu dok je na operaciji pa se pitam - gdje su djeca sada kada ona daje izjave po novinama iz raznih hotela i prikazuje se kao "žrtva"...? Sama je rekla - djeca su kod njezinog brata. Zašto ih nije odmah tamo ostavila, već ih je ostavila kod nasilnika? Isto tako je opće poznato da njeni roditelji žive nedaleko nje, uostalom kod njih je bio smješten i njen sin, dok mu je majka u bolnici, a otac u zatvoru. Svi smo osjetljivi na žrtve nasilja, pogotovo ako su djeca u pitanju. Međutim, kakva je to majka koja odbija smještaj u sigurnu kuću, a "strašno" je zabrinuta za sigurnost sebe i svoje djece?