Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljač
Povratak na članak

Bivši policajac pušten iz zatvora pa davio kćer, bacao je po ulici i glavom nabijao u zid

Edina je prije nekoliko dana imala tešku ginekološku operaciju tumora, a proteklih dvije godine njezin bivši suprug Suad F.,služi u gospićkom zatvoru kaznu jer je prijetio ubojstvom tetama u vrtiću koji pohađa njihov sin.

Komentari 9

NI
nirovad
17:32 16.02.2019.

ako je slobodan onaj iz Zadra što je tukao tuđu kćer zašto nebi ovaj svoju. Kaj to koga briga. 《Sarkazam na naš zakon》

VL
ZH
Zlatousti Hrvat
14:59 16.02.2019.

Jel to onaj sto je sjeo na babu na osjeckom semaforu?

VL
TB
taras.buljba
18:17 16.02.2019.

Ime Kljusar potice iz Bosne kaj ne?

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
15:55 16.02.2019.

i to je zlo došlo iz bosne

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
17:14 16.02.2019.

Ima onih koji nebi trebali raditi u policiji.?

VL
DD
dr dragon
15:51 16.02.2019.

Zvjer odma u kavez!

VL
XJ
xjlrnore
22:05 21.02.2019.

Nisam siguran jeste li upoznati s činjenicom da gospođa Edina Dedić Fejzić mjesečno zaradi 5-6 tisuća kuna čisteći na crno? Osim toga, uzima oko 2000 kuna alimentacije mjesečno od svog tzv. bivšeg supruga od kojeg se razvela samo "na papiru" no i dalje je nastavila živjeti s njim kako bi dobila novčanu pomoć od Države i Grada. Također, Dedić Fejzić je 20ak minuta nakon što je zvala policiju u petak razgovarala sa svojim maloljetnim "autističnim" sinom. To znači da je jako dobro znala gdje se nalazi njen suprug kao i njen maloljetni sin, a o tome nije obavijestila policiju, a sada diže hajku na policiju. Da li ste upoznati s činjenicom da gospođa Edina Dedić Fejzić nije bila prisiljena od strane centra potpisati dozvolu za izlazak njezinog supruga iz zatvora nego je sama to tražila? Ono sada govori kako je to učinila jer nije imala kome ostaviti svoju djecu dok je na operaciji pa se pitam - gdje su djeca sada kada ona daje izjave po novinama iz raznih hotela i prikazuje se kao "žrtva"...? Sama je rekla - djeca su kod njezinog brata. Zašto ih nije odmah tamo ostavila, već ih je ostavila kod nasilnika? Isto tako je opće poznato da njeni roditelji žive nedaleko nje, uostalom kod njih je bio smješten i njen sin, dok mu je majka u bolnici, a otac u zatvoru. Svi smo osjetljivi na žrtve nasilja, pogotovo ako su djeca u pitanju. Međutim, kakva je to majka koja odbija smještaj u sigurnu kuću, a "strašno" je zabrinuta za sigurnost sebe i svoje djece?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.