Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Mladić nožem izboden po glavi i vratu. Napadaču u stanu pronašli oružje

Nož - napad nožem
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
15.02.2019.
u 11:42

U njegovu stanu je pronađeno jedno prerađeno vatreno oružje, spremnik za kratku strojnicu, plinski revolver te više komada streljiva

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela „Ubojstvo“ u pokušaju i „Nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“. Osumnjičenik je 1. veljače u Zagrebu, prvo verbalno a onda i tjelesno napao 24-godišnjaka kojeg je teško ozlijedio, javlja zagrebačka policija. 

Nožem mu je zadao više rana po vratu, glavi i ruci, nakon čega je županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu dostavljena kaznena prijava. U njegovu stanu je pronađeno jedno prerađeno vatreno oružje, spremnik za kratku strojnicu, plinski revolver te više komada streljiva. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 56-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku.

>>Zaposlenik se suprotstavio pljačkašu i oteo mu nož

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije