Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u akciji

Benac u pritvoru – zabio se Chevroletom u Bobisovu terasu

Vladimir Benac
Foto: Snimio čitatelj
1/2
06.01.2015.
u 11:08

Benac je zaglavio na ogradnom zidiću pa ušao u lokal i vikao i prijetio

Vladimir Benac u pritvoru je nakon što se u ponedjeljak oko 14 sati svojim Chevroletom pijan zaletio u Bobisov štekat na Zvončacu. Na terasi ugostiteljskog objekta u tom trenutku nije bilo nikoga, puhala je jaka bura.

Benac je zaglavio na ogradnom zidiću, izašao iz vozila koji mu je kupila država kao 100-postotnom vojnom invalidu, ušao u lokal u kojem svakog dana pije kavu, vikao i prijetio pa je pozvana policija koja ga je pokupila. U policijskom izvješću piše da je u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom Chevrolet splitskih registarskih oznaka, kojim je više puta udario pokušavajući ga preskočiti, ogradni zid ljetne terase ugostiteljskog objekta. Nakon što je vozilom prešao preko zida, 52-godišnjak izišao iz vozila, te ušao u ugostiteljski objekt i narušavao javni red i mir. Nitko nije ozlijeđen.

Protiv Benca je podnesena prijava za kazneno djelo obijesne vožnje u cestovnom prometu i optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira. Ovaj događaj podsjeća na onaj iz siječnja 1998. godine kada se Benac BMW-om zabio u stakleni zid zgrade Policijske uprave.

>> Benac oslobođen za zabijanje BMW-om u zgradu policije i upad sa zoljom

>> Benac podivljao jer bi mogao u zatvor zbog prijetnji smrću susjedu

Komentara 16

Avatar gladnijura
gladnijura
12:35 06.01.2015.

Ovakvi likovi moraju po sili zakona u ustanove za mentalno retardirane osobe. Oni koji im dozvoljavaju da se kreću između zdravih ljudi, snose odgovornost za njihova dijela.

AM
amky1
12:19 06.01.2015.

Krenuo pod šator pa zalutao.

LA
larala
12:43 06.01.2015.

ako mu je država kao 100% invalidu dala povlasticu kojom se oslobađa državnih nameta to ne znaci da mu je kupila auto...također ako je covjek psihicki bolestan, što sigurno i je nakon onih njegovih prijašnjih istupa, zašto još uvijek ima vozacku?...pa, dajte mu još i pušku u ruke gospodo možda pobije desetke ljudi da bi vi mogli prozivati i prikazivati sve hr. branitelje kao monstrume jer upravo to i radite...i, to je ocita, jedina svrha ovog clanka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije