Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA SLAGALICA

Beljak o koaliciji s Mostom: 'To je bio kratak razgovor na hodniku'

Krešo Beljak
Patrik Macek/PIXSELL
11.05.2020.
u 18:39

Beljak je rekao da je taj razgovor bio prije nekoliko mjeseci i da je to bio "razgovorčić na hodniku".

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak komentirao je moguću ponudu za koaliciju s Mostom. Podsjećamo, Beljak je to prvi puta spomenuo u intervjuu za Večernji list. 

- Nema nikakih problema u koaliciji Restart. Netko je jednu banalnu stvar pretvorio u medijsku hajku. Drago mi je što su iz Večernjeg lista objavili snimku. Tamo nema ničeg sporno - kazao je predsjednik HSS-a za N1

Upitan kako se to odvilo, Beljak je kazao: - To je bio kratak razgovor na hodniku. Ne vidim kakva bi to bila afera. HDZ i njihovi će napraviti sve kako bi razbili koaliciju. Ne bih htio dalje o tome. To nije bio službeni razgovor, to je bio razgovor na hodniku. To je bila tek nabačena ideja. 

- Razgovor je bio koje su sve snage koje su protiv HDZ-a se okupe u jednom bloku...to nije ništa neobično. To je bila moja ideja. Sve sam već rekao - kazao je Beljak i odbio reći kome je to rekao. 

- Sad se možemo navlačiti jel netko znao ili ne....nikad nije bilo ništa rečeno na razini HSS i SDP-a. To nije bilo službeno na stolu - istaknuo je predsjednik HSS-a.  

Beljak je rekao da je taj razgovor bio prije nekoliko mjeseci i da je to bio "razgovorčić na hodniku". 

Razgovor novinara i predsjednika HSS-a o mogućem prijedlogu za koaliciju s Mostom poslušajte ovdje


 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
18:43 11.05.2020.

Beljo opet malčice laže a tko laže taj i krade .....i obrnuto !

ZV
zvezdomor
19:21 11.05.2020.

Kad bi dragi Stjepan Radić oživio prvo bi gnoja beljaka zadavio golim rukama koliko god je je bio smiren čovjek

ZV
zvezdomor
19:32 11.05.2020.

SDP: mrak žaba koja se nije utopila u pljački posavine al i dalje krekeće beljak kokošar kojemu je svaka sličnost s ljudskim sasvim slučajna a i dalje pokušava koristit humanoidni način komunikacije al mu ne ide bero starmali staljinjugend kojemuemu bez obzira na godine mljeko curi iz gupca i svu mudrost isisava iz pakca i na kraju...... milanče...zagrebacki dečko ...hahaha koji o šlifu i kulturi zagreba pojma nema potomak onih koji su se 45. spustili iz šume ...odmah dobili stanove i titule a uši su tamanili još tri godine jer im sapun nešto nije mio pa.navali narode......biraj.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije