Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na meti kritika

Aviokompanija otkrila na kojim ćete mjestima sigurno poginuti ako se zrakoplov sruši

zrakoplov
Foto: Getty Images
19.07.2019.
u 17:36

Prema istraživanjima, najveća stopa preživljavanja je u stražnjem dijelu zrakoplova, no postoji neslaganje jesu li sredina ili prvi redovi najopasniji

Aviokompanija KLM India našla se na meti kritika nakon što su objavili koja su mjesta najsigurnija u zrakoplovu, a na kojima imate najveće šanse da ćete poginuti ako se zrakoplov sruši.

Oni su, naime, objavili kako su sjedala na kraju zrakoplova najsigurnija, dok su sjedala u sredini najnesigurnija.

Prema istraživanjima, najveća stopa preživljavanja je u stražnjem dijelu zrakoplova, no postoji neslaganje jesu li sredina ili prvi redovi najopasniji.

Stopa smrtnosti za mjesta u sredini zrakoplova je najveća, no za sjedala naprijed je neznatno manja, objavio je KLM India, piše Metro.

No, nakon što su objavili to na Twitteru, zbog brojnih negativnih komentara, objavu su brzo obrisali.

Mnogi su se složili da su u pada zrakoplova šanse za preživljavanje vrlo male.

– Ispričavamo se na prijašnjoj objavi. Temeljila se na javno dostupnim zrakoplovnim činjenicama, to nije mišljenje KLM-a. Nije nam bila namjera nekoga uvrijediti. Objava je obrisana – napisali su na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
05:21 20.07.2019.

Statistički gledano najopasnije je biti u neboderu još ako je blizanac

MT
makan tahi
21:01 19.07.2019.

na svim mjestima čak i u hotelu ako ga pogodi avion a ni okopavanje krumpira nije bezazleno

Avatar ucjena
ucjena
10:41 20.07.2019.

Sta bilo, ako padas sa 10 000 met nema tg mjesta gdje neces, ali da je smrt brza sigurna i brza je, dok skopcas mrtav si, a sta se ne ugrade padobrani i kisik, bar nesta ostane koji ne umru od straha,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije