Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ničim izazvana?

Putnicu u avionu uhvatila 'žuta minuta': Sada zbog svoje histerije mora platiti 85.000 funti

Foto: Markus Mainka/DPA/PIXSELL
18.07.2019.
u 22:41

Vikala je maknite se s mene, sve ću vas pobiti - prepričava svjedokinja, dok je drugi putnik koji ju je pridržavao rekao da se otimala neljudskom snagom iako je fizički sitne konstitucije.

Jedna se 25-godišnja putnica na letu iz Turske ničim izazvana počela doista čudno i opasno ponašati. To će je sada koštati 85.000 funti.

 Mlada žena imena Chloe Haines pokušala je tijekom leta otvoriti vrata aviona, a kada ju je jedan od putnika pokušao spriječiti počela se histerično derati. Metro prenosi da se djevojka odbila smiriti pa su je putnici polegli na tlo i držali je za ruke i noge dok se ona iz sve snage opirala i derala.

Jedna od putnica rekla je da je prizor izgledao doista strašno.

- Vikala je 'maknite se s mene, sve ću vas pobiti' - prepričava svjedokinja, dok je drugi putnik koji ju je pridržavao rekao da se otimala neljudskom snagom iako je fizički sitne konstitucije.

Muškarac koji ju je oborio na tlo bivši je zaštitar u noćnom klubu te je rekao da je ovakva snaga i histerija tipična samo za teško drogirane osobe, a djevojka se nije činila takvom.

Chloe Haines je zbog bizarnog i neugodnog incidenta uhićena čim je avion sletio u Essex zbog napada putnika te ugrožavanja leta. Iako je puštena na slobodu, zrakoplovna kompanija Jet2.com odlučila je podići tužbu protiv podivljale djevojke i kazniti je s 85.000 funti.

- Ponašanje gospođice Haines bio je jedan od najozbiljnijih slučajeva ometanja putnika koje smo iskusili. Sada se mora suočiti s posljedicama svojih postupaka. Kao obiteljski zrakoplovni prijevoznik, imamo nultu toleranciju prema destruktivnom ponašanju i nadamo se da će ovaj događaj i vrlo ozbiljne posljedice pružiti snažno upozorenje drugim putnicima koji se misle ovako ponašati - priopćili su iz kompanije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tračalo
Tračalo
18:49 18.07.2019.

nadljudsku snagu može imati samo ako je sotona u njoj. Treba joj hitno istjerivanja vraga tzv egzorcizam.

Avatar Dumen
Dumen
19:50 18.07.2019.

Javite kad završi sudski proces

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije