Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scena za pamćenje

Automobil mu stao usred raskrižja, on ga pogurao, no ovome se nije nadao

gura automobil
Foto: Screenshot Twitter
1/2
27.09.2018.
u 08:56

Muškarac je počeo gurati vozilo, ali nije primijetio da ga gura nizbrdo pa je na kraju morao trčati za njim

Kada vam automobil stane nasred ceste, prvo što pada napamet većini vozača jest da ga treba malo pogurati.

U takvoj se situaciji našao i jedan vozač koji je snimljen u engleskom gradu Halesowenu. Njegov limeni ljubimac stao je nasred jednog raskrižja pa je muškarac izišao iz vozila kako bi ga pogurao ne bi li pokrenuo motor.  

Muškarac je počeo gurati automobil, no nije razmišljao o tome da ga zapravo gura nizbrdo. Iako mu je u početku bilo teško, već nakon nekoliko metara postalo je sve lakše da bi na kraju morao trčati za automobilom koji je gurao.  

Osoba koja je sjedila za volanom uspjela je skrenuti i izbjeći prometnu nesreću, no zaustavila se tek kasnije nakon što je muškarac nasmijao mnoge svojim trčanjem. Kako je to izgledalo, pogledajte u snimci koja kruži društvenim mrežama:

Ključne riječi

Komentara 11

HO
horton
12:58 27.09.2018.

Ovo je dno na više razina. 1) Traženje stranih vijesti po internetu jer su nesposobni producirati lokalne. 2) Nalaženje najnebitnijih mogućih stvari na internetu i prenošenju upravo njih. 3) Lažno opisivanje, jer ja u ovom videu ne vidim apsolutno ništa rizično ni blesavo. Auto s desne strane NEMA prednost u odnosu na ovaj koji ide nizbrdo.

DO
dosta
09:27 27.09.2018.

Jeli ga uhvatio?

IV
Ivaaaan
10:47 27.09.2018.

Kao vlasnik stare Škode Fabie s kojom imam dosta problema nadam se da mi se neće ovako nešto dogodit. Zasad mi se smao ugasi, ali se ne mora gurati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije