Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zaslužuju prijezir'

Aktivistice na nevjerojatan način 'obilježile' muškarce koji ovako sjede

Anna Dovgaljuk
Foto: Screenshot
1/3
26.09.2018.
u 11:33

Djevojka po imenu Anna Dovgaljuk ruska je feministica kojoj jako smeta način na koji muškarci sjede u javnom prijevozu pa im se odlučila osvetiti

Ruske aktivistice uistinu znaju kako privući pozornost. Dok jedne to rade golotinjom, djevojka po imenu Anna Dovgaljuk odlučila je to učiniti s pomoću muškog međunožja.

Njoj, naime, smeta način na koji muškarci sjede u javnom prijevozu. Svima je poznato da većina muškaraca sjedi s raširenim nogama, no kada se vozite javnim prijevozom, to baš i nije praktično.

Zbog toga im je na kraj odlučila stati 20-godišnja feministica, inače studentica prava, koja je pomiješala 30 litara vode sa šest litara izbjeljivača i tim pripravkom zalijevala međunožja muškaraca u ruskoj podzemnoj željeznici.

– Muškarci koji demonstriraju svoju alfa-metodu u podzemnoj željeznici među ženama i djecom zaslužuju prijezir. Ako javno pokazujete kakav ste macho, mi ćemo vas javno ohladiti – poručila je ona u videu objavljenom na svom YouTube kanalu.

U osvećivanju muškarcima pomogle su joj prijateljice koje dijele njezino mišljenje, a osim što su rashladile brojne muškarce, ostavile su im i mrlje na hlačama kojih se neće tako lako riješiti.

U svojim napadima, obilježile su 70 muškaraca koji su se vozili podzemnom željeznicom u St. Petersburgu, a njezina snimka u samo jednom danu pregledana je gotovo milijun puta.

Komentara 155

Avatar jest
jest
12:57 26.09.2018.

Možemo samo zamišljati što bi se dogodilo da je kojim slučajem neki muški "aktivist" na jednak način zalijevao zaista prijezira vrijedne žene koje su vulgarno odjevene u javnom prijevozu. O tome bi izvijestili svi mediji, na zadnje noge bi se digle sve feminističke i slične organizacije a bilo bi zacijelo i prijava za seksualni napad. Optužiti muškarca jer sjedi u položaju raširenih nogu jednako je iracionalno kao i optužiti ženu jer sjedi jednom nogom prebačenom preko druge karakteristično za ženski spol. Iracionalne feminističke ekstremistice ne mogu shvatiti da muškarci NISU samo "druga žena" već posve drugačiji spol, u tom smislu su jednake nasilnice, zlostavljači i ekstremisti kao i muški šovinisti i patrijahalci koji ne razumiju da žena nije tek "drugi muškarac" već posve drugačiji spol koji ima sasvim drugačije prirodne obrasce djelovanja. Teroristicu su trebali zraobiti i zvati policiju pa dići prijavu za seksualni napad.

DU
Deleted user
13:40 26.09.2018.

Ja bih ju nokautirao na licu mjesta, pa nek se žali Putinu

ZI
zimerman
12:12 26.09.2018.

Gdje je granica tim ljevicarima i njihovim organizacijama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije