Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:

'Hoće li HDZ-ovi predstavnici doći na povjerenstvo? To ćete vidjeti sutra'

Andrej Plenković
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
21.11.2017.
u 21:49

Ponovio je stajalište HDZ-a da, budući da je došlo do pravomoćnosti rješenja o istrazi i sukladno članku 4. Zakona o istražnim povjerenstvima, to povjerenstvo prestaje s radom

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je danas da je prijedlog proračuna za iduću godinu dobio punu potporu parlamentarne većine te istaknuo da o tom prijedlogu proračuna u Hrvatskom saboru očekuje kvalitetnu i sadržajnu raspravu.

"Na tragu projekcija koje smo dali u srpnju, nakon što je usvojen vrlo kvalitetan rebalans proračuna, sutra ćemo predstaviti proračun za 2018. Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu. Dobili smo punu potporu parlamentarne većine za usvajanje predloženoga proračuna", rekao je premijer Plenković novinarima nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a.

Plenković nije želio konkretno odgovoriti hoće li predstavnici vladajuće koalicije u srijedu doći na sjednicu saborskog Istražnog povjerenstva o Agrokoru i napustiti je.

"To ćete vidjeti sutra", kazao je. 

Ponovio je stajalište HDZ-a da, budući da je došlo do pravomoćnosti rješenja o istrazi i sukladno članku 4. Zakona o istražnim povjerenstvima, to povjerenstvo prestaje s radom te će na tom tragu i nastupiti članovi povjerenstva vladajuće koalicije.

Pogledajte i galeriju Ivice Todorića koji se skrivajući se iza prolaznika javio na policiju u Londonu:

Andrej Plenković
1/8

Komentara 10

Avatar dobry
dobry
04:09 22.11.2017.

"Kada sretnete adzovca na ulici, odvalite mu šamarčinu, skinite gaće i otmite novčanik...zatim mu pljunite hračak u lice, jer sve to oni rade vama. To je recept kako im stati u kraj."...Citat godine!

ZR
Ze Roberto u
22:52 21.11.2017.

A gdje će sada Mavas iznositi svoje bedastoće... ? A gdje će sada Grmoja širiti populizam....?

Avatar mama mia
mama mia
00:17 22.11.2017.

Jel' to gospon koji do besvijesti brani plagijatore tjera inteligenciju iz zemlje sjedi za istim stolom s nasilnicima u obitelji mašala nije čudo da nas svijet ne uzima za ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije