Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je plavi anđeo?

Američki par tvrdi: Maria je možda naša oteta kći Lisa!

Maria (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.10.2013.
u 11:54

Jeremy Irwin i Deborah Bradley javili su se grčkim vlastima nakon što je malena Maria odvedena iz romskog naselja. Priča o djevojčici završila je u svjetskim medijima jer nije poznato tko su joj biološki roditelji.

Američki par čija je kći oteta iz njihova doma u Kansas Cityju nagađa da je njihova kći malena plavokosa i plavooka Marija pronađena u romskom naselju u Grčkoj, piše Metro.

Jeremy Irwin i Deborah Bradley javili su se grčkim vlastima nakon što je malena Maria odvedena iz romskog naselja. Priča o djevojčici završila je u svjetskim medijima jer nije poznato tko su joj biološki roditelji.

Lisa je nestala iz njihova doma u listopadu 2011. godine nakon što je navodno oteta iz svog kreveta. Lisa je u trenutku nestanka bila stara 11 mjeseci i sada bi imala oko tri godine.

Zbog njezine starosti malo je vjerojatno da je ona djevojčica pronađena u Grčkoj jer je procijenjeno da Maria ima između četiri i sedam godina. No, fotografija američkog Nacionalnog centra za nestalu i zlostavljanju djecu koja pokazuje kako bi Lisa trebala izgledati danas pokazuje veliku sličnost s djevojčicom pronađenom u Grčkoj.

Grčki mediji Mariji su nadjenuli nadimak Plavi Anđeo.

>>Djevojčicu kupili za 1000 eura, tjerali je da prosi

>>Romski par optužen za otmicu plavokose djevojčice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije