Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otac' krivi 'majku'

Djevojčicu kupili za 1000 eura, tjerali je da prosi

Maria (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.10.2013.
u 12:15

Hristos Salis djevojčicu je nazvao "bombom" koju nikada nije želio, a rekao je to jučer nakon što se pojavio na sudu zbog sumnje da sa suprugom, 40-godišnjom Eleftherijom Dimopoulou oteo djevojčicu i krivotvorio dokumente.

Hristos Salis, Rom iz Grčke optužen za otmicu plavokose djevojčice Marie, pokušao je krivnju prebaciti na svoju suprugu zato što ju je uzela, piše Daily Mail.

Tridesetdevetogodišnji Hristos Salis jučer je djevojčicu nazvao "bombom" koju nikada nije želio nakon što se pojavio na sudu zbog sumnje da sa suprugom, 40-godišnjom Eleftherijom Dimopoulou oteo djevojčicu i krivotvorio dokumente. Nekoliko godina par je lagao da su roditelji djevojčice plave kose i očiju poznate kao Maria, a čini se da su zarađivali tjerajući je da prosi.

Kupili su djevojčicu za 1000 eura

Susjedi su jučer kazali da je par djevojčicu kupio za oko tisuću eura. Njezin je slučaj privukao svjetsku pozornost, a stiglo je na tisuće poziva ljudi koji vjeruju da znaju njezin identitet. Djevojčica, kojoj su grčki mediji nadjenuli nadimak Plavi Anđeo, pronađena je prošlog tjedna u raciji u romskom naselju.

DNK analiza pokazala je da joj oni nisu roditelji, ali par tvrdi da je nisu oteli. Odvojeno su ispitani na sudu u Larissi te su ponudili priznanje za nelegalno posvajanje, no tu je ponudu tužitelj odbacio. Izvor je otkrio da je na sudu Salis prebacivao krivnju na svoju suprugu.

– Rekao je da je primio telefonski poziv od supruge 2009. godine dok nije bio kod kuće u kojem mu je rekla da je bugarski par u njihovoj kući i kako ne žele svoje dijete. Rekao joj je da ne želi dijete jer ne želi "staviti bombu u svoju kuću" – otkrio je izvor. Salis je u jednoj od izjava koje pobijaju ovu kazao i da je poznavao muškarca koji je "posredovao" u predaji djeteta.

>>Romski par optužen za otmicu plavokose djevojčice

>>Je li ovo nečija Maddie? Ne zna se tko je djevojčica nađena kod Roma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije