Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLSKA LIGA PRVAKA

Vjeko: Recco nema slabu točku, možemo ga pobijediti samo ako damo 110 posto

Vjekoslav Kobescak
Grgo Jelavic/PIXSELL
12.03.2016.
u 00:30

- Pro Recco praktično nema slabu točku, to je momčad koja je pokrivena izvrsnim igračima na svim pozicijama i to višestruko. Favoriti su svih ovih godina, favoriti su i sada. Možemo ih pobijediti samo ako damo 110 posto - kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

U Gruž dolazi Pro Recco! Pozivnica je to za navijače i signal za podizanje borbene spremnosti Jugovih vaterpolista na maksimum. Europski prvak je u prvom dijelu natjecanja Lige prvaka u svom Soriju pobijedio sa 14:6, nanio je jedan od najtežih poraza gosparima.

- To je jedina naša utakmica u kojoj smo se raspali, u kojoj nismo bili na razini na kojoj smo ove sezone. Pro Recco praktično nema slabu točku, to je momčad koja je pokrivena izvrsnim igračima na svim pozicijama i to višestruko. Favoriti su svih ovih godina, favoriti su i sada. Možemo ih pobijediti samo ako damo 110 posto. Pobjeda bi nas uključila u borbu za prvo mjesto u skupini, ali još više nam je potrebna da se uvjerimo da možemo igrati protiv njih - kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Taj moćni Recco, sastavljen od ponajboljih talijanskih i srbijanskih igrača, u prošlom je kolu pao kod Szolnikija, ali treba znati da je igrao bez prvog vratara Tempestija i Crnogorca Ivovića. Sad dolazi kompletan, s našim Sandrom Suknom, a utakmica se igra u subotu u 20.30 sati uz prijenos na Arenasportu. Tko bi to propustio!

>> Jug CO prvi nakon ligaškog dijela Regionalne lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije