Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI PREMIJERE

Zvijezda zagrebačkog Star Wars partyja bio je legendarni R2-D2

Star Wars: Rogue One
Foto: Marija Feldi i Matej Čelar
1/13
15.12.2016.
u 16:59

Nakon toga uslijedilo je gledanje filma u dvorani punoj najvećih fanova Zvjezdanih ratova u Hrvatskoj

U povodu pretpremijere filma Rogue One, u predvorju kina Cineplexx u Zagrebu održan je Star Wars party.

Bilo je tu raznih kostima – od Dartha Vadera preko Stormtroopera pa do nekoliko princeza Leija, a našlo se i kolačića na temu Star Warsa. Zvijezda večeri bila je ipak replika slavnog droida R2-D2, piše portal MosCroatia.

Nakon toga uslijedilo je gledanje filma u dvorani punoj najvećih fanova Zvjezdanih ratova u Hrvatskoj. 

– Dok je Epizoda 7 bila na određeni način reciklaža Epizode 4, ovdje su, unatoč tome što je radnja smještena u poznati vremenski period, uspjeli stvoriti nešto novo. Rogue One uspijeva popuniti rupe u radnji iz Epizode 4 te dodatno razviti, definirati i produbiti neke od već poznatih likova – komentirao je Ivan Tolić.

– Film govori o odricanju, požrtvovnosti te predanosti. Ujedno ovo je pravi Star Wars film, prepun različitih likova, planeta, ideologije i koji savršeno uklapa sve ove elemente kao uvertiru u originalnu trilogiju. Izazov je bio pred tvorcima filma i, usprkos manjku vremena, napravili su film vrijedan gledanja – mišljenje je Mire Miljkovića.

>> Fanovi jedva čekaju: Izašao je novi trailer za jedan od najiščekivanijih filmove godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije