Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMPRESIVAN

Fanovi jedva čekaju: Izašao je novi trailer za jedan od najiščekivanijih filmove godine

Rogue One
Foto: Promo
1/5
13.10.2016.
u 15:02

Bit će to prvi film koji se događa u poznatom svijetu Ratova zvijezda, no neće biti dio sage

Danas se pojavio drugi trailer za film koji s nestrpljenjem očekuju svi ljubitelji Ratova zvijezda. Film pod nazivom "Rogue One: Priča iz ratova zvijezda" bit će prvi film koji se događa u poznatom svijetu Ratova zvijezda, no neće biti dio sage. Kao što je poznato, sljedeći dio sage, nasljednik filma "Sila se budi" izlazi krajem iduće godine.

Radnja između dviju trilogija

Radnja filma "Rogue One" događa se nešto poslije zbivanja u filmu "Osveta Sitha", a prije "Nove nade". Skupina pobunjenika pokušava ukrasti planove za novo oružje Carstva – Zvijezdu smrti. Film je režirao Gareth Edwards, a glume Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen i Forest Whitaker. "Rogue One: Priča iz ratova zvijezda" u hrvatska će kina doći kad i u svjetska – 15. prosinca ove godine.

 

>>Umro glumac koji je 'posudio' glas legendarnom robotu R2-D2

Komentara 2

FA
Fake
16:11 13.10.2016.

Jedva čekamo.

HA
hacker
17:28 13.10.2016.

Po traileru ovo djeluje puno ozbiljnije nego ostali filmovi iz Star Wars sage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije