Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

'Žuta podmornica' tone prema drugoj ligi, Čop do boda protiv Valencije

Valencia Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
12.01.2019.
u 23:25

U nedjelju su na rasporedu četiri utakmice, a sastaju se: Atletico Madrid - Levante (12 sati), Athletic Bilbao - Sevilla (16.15), Barcelona - Eibar (18.30) i Betis - Real Madrid (20.45).

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Getafe je s 2-1 (0-0) slavio na gostovanju kod Villarreala, u dvoboju u kojem su gosti postigli autogol, a domaća momčad promašila kazneni udarac u sudačkoj nadoknadi.

Gosti su poveli u 52. minuti preko Moline. U 75. minuti je Villarreal izjednačio, ali strijelac je bio branič Getafea Cabrera koji je poslao loptu pokraj svog vratara. No, Getafe je u 89. minuti ponovno imao tri boda u džepu pogotkom Angela koji je ušao tri minute prije. No, Villarreal je imao priliku za izjednačenje u drugoj minuti sučevog vremena. Bod 'žutoj podmornici' mogao je donijeti Ekambi, ali je iz kaznenog udarca plasirao loptu preko grede.

Nogometaši Valladolida osvojili su važan bod na gostovanju kod Valencije odigravši 1-1. Domaća momčad je u 54. minuti mogla do vodstva, ali je gostujući vratar Masip obranio kazneni udarac Rodrigu, a odmah potom spriječio i Minu da odbijenu loptu pospremi u mrežu. Valencia je ipak povela u 71. minuti, kad je na ubacivanje Solera pogodak s desetak metara postigao Parejo. No, Valladolid je došao do izjednačenja u 82. minuti, kad je Alcaraz s više od 25 metara sjajno izveo slobodan udarac i pogodio desni gornji kut Valencijinih vrata.

Od 79. minute u momčadi Valladolida bio je i hrvatski napadač Duje Čop.

Bodove su podijelili Girona i Alaves odigravši 1-1. Stuani je donio prednosti Gironi u 12. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Baston u 51. minuti.

Leganés je kao domaćin pobijedio Huescu sa 1-0, a pobjednički pogodak postigao je En Nesyri u 73. minuti.

Na ljestvici vodi Barcelona s 40 bodova, ispred Atletico Madrida s 35, Seville s 33 i Alavesa s 32. Real Madrid je peti s 30 bodova, a Getafe je šesti s 28. Na začelju, u zoni ispadanja su Rayo Vallecano s 19, Villarreal sa 17 i Huesca s 11 bodova.

U nedjelju su na rasporedu četiri utakmice, a sastaju se: Atletico Madrid - Levante (12 sati), Athletic Bilbao - Sevilla (16.15), Barcelona - Eibar (18.30) i Betis - Real Madrid (20.45). 

>> Pogledajte životni put Luke Modrića do Zlatne lopte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije