Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Kljajić

Zlatni olimpijac o Horvatu: Ako ne možeš podnijeti kritike, to je veliki problem

Foto: PIXSELL
1/5
24.01.2022.
u 10:30

- Kada ste izbornik morate prihvatiti kritiku, mi smo država koja ima četiri milijuna izbornika kao i sve južnjačke, mediteranske države. Takav je naš mentalitet, ali kada si izbornik moraš istrpjeti kritiku, kaže Kljajić.

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom još su dvije utakmice u drugom krugu Europskog prvenstva. Danas će se sučeliti Islandu, a u srijedu Nizozemskoj. Nakon poraza od Crne Gore i Danske izabranici Hrvoja Horvata neće se boriti za medalju.

- Bit će bolje, ja vjerujem da ćemo mi pobijediti i Island i Nizozemsku. S Islandom će biti bitno teže, a Nizozemcima su sada otpali neki igrači zbog koronavirusa. Bez tih igrača, to je ipak lošija reprezentacija od nas. Naravno, ne smije nam se dogoditi kiks kao protiv Crne Gore. Ako dobijemo te dvije utakmice, onda možemo reći da nismo podbacili - kazao je u razgovoru za Novu TV zlatni olimpijac Nenad Kljaić.

Komentirao je izbornika Hrvoja Horvata kojem su zasmetale neke kritike.

- Kada ste izbornik morate prihvatiti kritiku, mi smo država koja ima četiri milijuna izbornika kao i sve južnjačke, mediteranske države. Takav je naš mentalitet, ali kada si izbornik moraš istrpjeti kritiku. Kad pobjeđuješ svi te hvale, svi ti plješću. Kad gubiš, moraš očekivati kritiku. Nitko nije kritizirao nakon Francuske ili Danske, ali protiv Crne Gore svi su očekivali pobjedu. Mi smo kvalitetnija reprezentacija, a ako ti to ne možeš podnijeti, to je onda veliki problem - tvrdi Kljajić i dodaje:

- Razmazili smo publiku konstatnim uspjesima rukometne reprezentacije, ali sada smo zaredali par kikseva. Ja se ne bojim za budućnost rukometa, imamo kvalitetnih igrača. Možda treba neke stvari drugačije posložiti i za budućnost neće biti problema.

Video - Hrvoje Horvat nakon utakmice s Danskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije