Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE 17 GODINA

FOTO Donedavni član reprezentacije u jednoj objavio rekao sve što misli o Peri Metličiću: 'Da to nisi rekao!'

Split: Press konferencija Hrvatske rukometne reprezentacije
Foto: Davor Puklavec/24sata
1/3
24.01.2022.
u 07:52

"I sad taj nekompetentni nema pravo reći svoje mišljenje, a kompetentni bi mu čepili usta... pametnome dosta...", napisao je Kajba na svom Instagram profilu uz objavu fotografije njega i Metličića, obojice u mladim danima

Donedavni fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije Damir Kajba na svojim je društvenim mrežama objavio sjećanje na jedan detalj o legendarnom desnom vanjskom, Peri Metličiću
 
"Anegdota o nekompetentnom Peri Metličiću i bacanju na glavu za Hrvatsku! Fotografija datira iz 2005. godine. Viceprvaci svijeta u Tunisu. U ranoj fazi natjecanja izlazimo iz poliklinike sa snimanja magnetnom rezonancom. Dijagnoza: parcijalno puknuće lista noge. Każe Pero: 'Da nisi reka da mi je napuka list, ubit ću te... Al Pero nemrem šutit, nećeš moć. Moći ću ja, pa kad pukne skroz, onda neću moć. Vuko je do kraja. Manje ili više, al poginuo bi za ekipu. I sad taj nekompetentni nema pravo reći svoje mišljenje,a kompetentni bi mu čepili usta... pametnome dosta...", napisao je Kajba na svom Instagram profilu uz objavu fotografije njega i Metličića, obojice u mladim danima.

Damir Kajba ispratio je generacije naših rukometaša, a potom mu se upravo Horvat zahvalio u reprezentaciji. 

Podsjetimo, nakon poraza od Danske, Pero Metličić odlučio je reći ono što misli o Horvatovu vođenju reprezentacije, što nije naišlo na prihvaćanje u Horvatovoj obitelji koja je javno istupila i rekla kako je Metličić nekompetentan komentirati njihova brata, odnosno, ujaka.

Dodajmo, Petar Metličić s reprezentacijom ima pet (!) medalja s velikih natjecanja, a od njih se ističu zlato s Olimpijskih igara u Ateni 2004. i zlato sa Svjetskog prvenstva u Portugalu, a bio je kapetan reprezentacije od 2006. do 2009. godine.

Komentara 17

LJ
Ljubomir
09:10 24.01.2022.

Peroooo,legendo podrška,mali neka ući.

MI
Mikrovalna
08:25 24.01.2022.

Pero među prvima ima pravo reći što misli. Da je HRV bila i zadnja na prvenstvu Horvata bi familija opet branila, ali to realno nema nikakvu težinu i ne kužim zašto se tome uopće pridaje pažnja.

Avatar Idler
Idler
08:36 24.01.2022.

Ja pojma nemam o rukometu pa bum nekaj laički priupital - kolk je uvaženi gospon Horvat osvojil medalja, prvenstava, kupova ? Kolk je velkih europskih klubova treniral il barem vu njimi igral ? Unaprijed fala na odgovoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije